''Sinema ve Psikiyatri" Tartışılacak - Son Dakika
Sağlık

''Sinema ve Psikiyatri" Tartışılacak

Kadir Has Üniversitesi sinema dünyasında önemli bir konuyu daha incelemeye açıyor.

25.03.2013 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÜNLÜ YÖNETMENLER ve OYUNCULAR "SİNEMA VE PSİKİYATRİ"Yİ TARTIŞACAK

Ünlü yönetmenler ve oyuncular sadece vakit geçirmek için kullanılan bir eğlence tarzı olmaktan çıkarak kitleleri etkileyen bir iletişim aracına dönüşen sinemayı, "Sinema ve Psikiyatri" konulu Psikeart Günleri'nde tartışacak.

Kadir Has Üniversitesi, Psikieart Dergisi ve Türk Psikiatri Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği "Sinema ve Psikiyatri" konulu 2. Psikeart Günleri Sempozyumu 28-29-30 Mart 2013 tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde gerçekleşecek.

Nurgül Yeşilçay, Mahir Günşıray, Mine Soley ve Kunt Tulgar gibi önemli sinema oyuncuları, Ezel Akay, Yağmur Taylan, Yüksel Aksu, Işıl Özgentürk, Zahit Atam, Tolga Karaçelik, Burçak Evren, Yılmaz Atadeniz, Korhan Yurtsever, Leyla Yılmaz, Can Evrenol, Semir Aslanyürek, Tan Tolga Demirci, Ömer Uğur gibi ünlü senarist ve yönetmenler, sinema eleştirmenleri, psikiyatristler ve öğretim üyeleri üç gün sürecek sempozyumda; sinemada psikiyatri, Cumhuriyet dönemi Türk sineması, sinemada imkânsız aşklar, korku sineması, fantastik sinema filmleri ve komedi filmleri gibi güncel konuları mercek altına alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık ''Sinema ve Psikiyatri' Tartışılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement