Sinir kriz geçiren kadın, kocasının eşyalarını balkonda yakmak istedi - Son Dakika
3.Sayfa

Sinir kriz geçiren kadın, kocasının eşyalarını balkonda yakmak istedi

Antalya'da boşanma aşamasında olduğu eşinin eşyalarını yakmak isteyen kadın, ekipleri harekete geçirdi. Bir süre sonra olay yerine gelen kocası tarafından ikna edilen kadın önce hastaneye ardından emniyete götürüldü.

14.07.2020 09:59  Güncelleme: 15:21

Antalya'nın Kumluca ilçesinde boşanma sürecinde olan kadın, kocasının eşyalarını oturduğu apartmanın balkonunda yakmak istedi. Ekiplere zor anlar yaşatan kadın, güçlükle ikna edildi.

Olay, Göksu Mahallesi Ahmet Ali Ağa Bulvarı'ndaki bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.A. ve T.A. şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmaya karar verdi. Boşanma davası açacakları sırada S.A., kocası T.A'nın mal kaçırmaya çalıştığı ve kullandıkları otomobili sattığı iddiasıyla sinir krizi geçirdi. S.A., oturdukları apartmana gelerek kocası T.A'nın özel eşyalarını balkona toplayıp yakmaya kalkıştı.

Sinir kriz geçiren kadın, kocasının eşyalarını balkonda yakmak istedi

EKİPLERİ "ATLARIM" DİYE TEHDİT ETTİ

Aynı zamanda eşine hakaret yağdırmaya başladı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri gönderildi. S.A., kocasının özel eşyalarını yaktığını, isterse kendinin söndürebileceğini, kimseyi istemediğini, itfaiye müdahale ederse kendini 5. kattan aşağıya bırakacağı yönünde ekipleri tehdit etti.

Sinir kriz geçiren kadın, kocasının eşyalarını balkonda yakmak istedi

KOCASI OLAY YERİNE GELİNCE KAPIYI AÇTI

S.A'nın kocası T.A. olay yerine gelince, öfkeli kadın kapıyı açtı. Sağlık ve polis ekipleri S.A.'nın bulunduğu daireye girdi. Uzun çabalar sonunda hastaneye gitmeye ikna olan S.A. sağlık ekipleri ile aşağıya kadar indi. Ardından da ifadesi alınmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Sinir kriz geçiren kadın, kocasının eşyalarını balkonda yakmak istedi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sinir kriz geçiren kadın, kocasının eşyalarını balkonda yakmak istedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Ahmet: Kadınlar idare edilmeli onlara karşı yumuşak davranılmalı onlar eyer namussuzluk yapmıyorsa sabretmeli çocukları onlar idare ediyor evi onlar idare ediyor yemek ten tut ütüye kadar herşeyin kahrını onlar çekiyor ama onların kahrını kimse çekmiyor işte erkek bunları düşünüp bunca iyilini görüp hanımının onu sinirliyken idare edicek onu sakinleştiricek peygamber efendimiz buyuruyor sizin en hayirliniz hanimlarina karşı en iyi davrananinizdir buyuruyor sallallahu aleyhi ve sellem 0 1 Yanıtla
  • Bilge : Öfkesini kontrol edemiyor, kadın psikolojik yardim almalı 1 0 Yanıtla
  • Ruh Hastası: Deyin Lütfen 1 0 Yanıtla
  • Gul: Kadını delirtmisler 0 1 Yanıtla
  • Adanalı : Çirkef işte adam ne yapsın apartmanı yaksa be olacak bence adam öldürmeye tam teşebbüsten yargılanmalı çoluk çoçuk dumandan boğulsa yansa kıskançlık krizine girmiş kadındırmı diyecekler 1 0 Yanıtla
  • Yahya: Ne hale düştu aileler.cok yazık giderek sorunlar çoğalıyor.hep çağdaşlık hep özgürlük hep şu bu ama çıkipta Allah tan korkun birbirine karşı merhametli olun siz bir ailesiniz cocuklariniza yazık diyen kaç kişi var.sadece kadını suçlamak olmaz tabi erkekte namussuzluk yapmayacak.merhametli olacak.bazen eşini idare edecek.sonuc Allah tan korkup helal kazanirsak mutluluk olur inşallah.insan kadinada üzülüyor onlar erkekler kadar ayakta duramaz tutunacak bı dal arar her zaman. 0 0 Yanıtla
  • Xxx: Ne kadın be 0 0 Yanıtla

Advertisement