Sinop Belediyesi Yeni Mezbaha Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Sinop Belediyesi Yeni Mezbaha Çalışmaları

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, mezbaha sorununun çözümü için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

12.01.2012 16:01

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, mezbaha sorununun çözümü için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Ergül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eski mezbahanın şehrin ihtiyaçlarına cevap vermediğini bu nedenlede yeni mezbaha kurmak istediklerini kaydetti.

Mezbahanenin yapımı için gerekli kaynağı bularak çalışmalara başlayacaklarını belirten Ergül, "Mertoğlu köyünde belediye adına tescil edilmiş alanda yeni mezbahane yapımı için belediyemiz teknik personelinin hazırlamış olduğu proje ile iki kez ihaleye çıktık. Her iki ihaleye katılım olmamasından dolayı mezbahaneyi yapamadık. Ancak gerekli kaynağın tamamlanması ile mezbaha belediyemizce yapılacak" dedi.

Sinop'a yakışır bir mezbahane kazandırmak için çalışmaların devam ettiğini ifade eden Ergül, "Şehrimizin kanayan yaralarından biri olan sağlıklı bir mezbahane için başlattığımız çalışmalarımız devam ediyor. 1 milyon 100 bin liralık bir proje yeni mezbahayı belediyemizin sırtına yük olmaması için yap, işlet, devret modeli ile gerçekleştirmek istedik. İhalelere katılan olmadı. Ama süremiz var gerekli kaynağı tamamlayarak burayı gelecek yıl içinde belediye bütçesi ile tamamlayacağız" diye konuştu.

- SİNOP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sinop Belediyesi Yeni Mezbaha Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement