Şişli'de darp ettikleri kadının 500 bin lirasını gasp ettiler - Son Dakika
Güncel

Şişli'de darp ettikleri kadının 500 bin lirasını gasp ettiler

İstanbul Şişli'de bankadan çıkan kadın, kimliği belirsiz bir kişi tarafından darp edildikten sonra 500 bin lirası gasp edildi. Polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

25.08.2020 16:44  Güncelleme: 23:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fulya'da bir prodüksiyon şirketinde çalışan kadın bankadan 500 bin lira çektikten sonra gasp edildi. Polis, Günnur A.'yı darp eden şüphelileri yakalamak için operasyon başlatıldı.

Olay, Fulya Mahallesi Ruhi Sarıalp Sokak'ta öğle saatlerinde meydana geldi. İddialara göre prodüksiyon şirketinde çalışan Günnur A. bankadan 500 bin lira çektikten sonra Ortaklar Caddesi'nde bulunan çalıştığı şirkete geldi. İşyerinden otomobilin anahtarını alan kadın, Ruhi Sarıalp Sokak'ta park halinde bulunan otomobiline doğru paralar ile birlikte yürümeye başladı. Günnur A. otomobiline bindiği sırada kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, kadını otomobil içinde darp etti. Sonrasında ise otomobilde bulunan yaklaşık 500 bin Lira'yı alan kişi olay yerinden yaya olarak kaçtı.

POLİS GASPÇILARI ARIYOR

Yaşadığı şoku atlattıktan sonra Günnur A. durumu polise bildirdi ve kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. Polis ekipleri kadının bulunduğu hastaneye giderek kadının ilk ifadesi doğrultusunda gaspçının eşkalini belirlemeye çalıştı. Olay yerine de giden polis ekipleri sokakta bir süre incelemelerde bulundu ve ara sokaklarda güvenlik kamerası araştırması yaptı. Polisin gaspçıyı yakalamak için çalışması devam ediyor.

Şişli'de darp ettikleri kadının 500 bin lirasını gasp ettiler
Şişli'de darp ettikleri kadının 500 bin lirasını gasp ettiler
Şişli\'de darp ettikleri kadının 500 bin lirasını gasp ettiler
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şişli'de darp ettikleri kadının 500 bin lirasını gasp ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • MİLLİYETÇİ: Sakat bir mevzu kameralar her şey incelenir Bankadan tutun kadının görüştükleri dahil bulunur bu devirde Kadın özellikle durumu göz önüne alınması gerekir 15 4 Yanıtla
    vatandaş: Bir haberede maydonoz olma 7 8
  • erbaalı : iyide eft internet hesap diye bişey var .okadar para nakit taşınırmı üç kuruş için ne oldu bak .yinede üzücü tabi. 10 5 Yanıtla

Advertisement