Sivas Belediyespor, Galibiyete Odaklandı - Son Dakika
Spor

Sivas Belediyespor, Galibiyete Odaklandı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor, ligin 21. haftasında deplasmanda oynayacağı Tuzlaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

05.02.2016 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor, ligin 21. haftasında deplasmanda oynayacağı Tuzlaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediyespor, Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri'nde teknik direktör Zafer Turan nezaretinde Tuzlaspor maçı hazırlıklarına devam etti.

Turan, Tuzlaspor karşısında sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirterek, deplasmandan puanla dönmek istediklerini aktardı.

Kupada ve ligde şimdiye kadar çok yoğun tempoda maçlara çıktıklarını belirten Turan, "Lige verilen arada takımın form grafiği yükseldi. Alınan sonuçlar ile oynanan futbol memnuniyet verici. Bundan sonraki süreçte 15 final maçımız var. Oynayacağımız bu maçlar bizim için çok önemli. Takım olarak Play-Off oynamayı hedef seçtik. Ligde bütün takımlar birbirine denk. Tuzla maçına kazanmak için çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubun 20. haftasında ertelenen Sivas Belediyespor - Amed Sportif Faaliyetleri maçının 15 Mart Salı günü Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu'nda oynanacağı öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sivas Belediyespor, Galibiyete Odaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement