Sivas'ta Yerli ve Milli Otomobil Togg'un Kırmızı SUV Modeli Sergilendi - Son Dakika
Otomobil

Sivas'ta Yerli ve Milli Otomobil Togg'un Kırmızı SUV Modeli Sergilendi

Sivas\'ta Yerli ve Milli Otomobil Togg\'un Kırmızı SUV Modeli Sergilendi

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un kırmızı renkli SUV modeli, Sivas'ta sergilenmeye başlandı. Vatandaşlar Togg'u görerek içerisinde fotoğraf çektirdi.

04.05.2023 20:28  Güncelleme: 20:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SİVAS'ta ilk kez sergilenen yerli ve milli otomobil Togg'un kırmızı SUV modeli, halktan yoğun ilgi gördü.

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un kırmızı renkli SUV modeli, ilk kez getirildiği Sivas'ta sergilenmeye başlandı. Togg'un tanıtımı için Sivas Belediyesi tarafından program düzenlendi. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin tarafından Togg İnönü Bulvarı üzerinden Kongre Binası yanındaki alana getirildi. Bilgin'e AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz eşlik etti. Burada Togg'u görmek isteyen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu. Vatandaşlar sırayla Togg'a binerek içerisinde fotoğraf çektirdi.

Programda konuşan Başkan Bilgin, "Birileri konuşur, birileri söz verir ama eser Cumhuriyetin kurulduğu tarihi binanın yanında 100 yıl sonra en büyük eser olarak milli ve yerli ilk otomobilimiz Sivas'tadır. Milletimize hayırlı olsun. Bu 60 yıllık bir hayaldi. Cumhurbaşkanımızın güçlü iradesi ve liderliğiyle bu eser ortaya çıktı" dedi. Togg'u görmeye gelen vatandaşlar ise çok beğendiklerini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.


Kaynak: DHA

Son Dakika Otomobil Sivas'ta Yerli ve Milli Otomobil Togg'un Kırmızı SUV Modeli Sergilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement