Sivasspor ile Kardemir D.ç. Karabükspor Ligde 4. Randevuda - Son Dakika
Yerel

Sivasspor ile Kardemir D.ç. Karabükspor Ligde 4. Randevuda

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile Kardemir D.Ç.Karabükspor, yarın yapacakları maçla birlikte ligde 4.kez karşı karşıya gelecek.

02.01.2012 14:02

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile Kardemir D.Ç. Karabükspor, yarın yapacakları maçla birlikte ligde 4. kez karşı karşıya gelecek.

Ligin ilk yarısını 24 puanla, aynı puana sahip Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Manisaspor'un ardından averajla 11. sırada tamamlayan Sivasspor, ikinci yarının ilk haftasında, ilk yarıyı 12 puanla 16. sırada bitiren Kardemir D.Ç. Karabükspor'u konuk edecek.

Sivas 4 Eylül Stadı'nda yarın oynanacak maç, saat 18.00'de başlayacak. Maçı, hakem Aytekin Durmaz yönetecek. Durmaz'ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Mustafa İspiroğlu'nun yapacağı maçta, Özgüç Türkalp dördüncü hakem olarak görev alacak.

-4. randevu-

Sivasspor ile Kardemir D.Ç. Karabükspor, yarınki maçla birlikte ligde 4. randevusuna çıkacak. İki ekip arasında geride kalan 3 maçın 2'sinden Kardemir D.Ç. Karabükspor, 1'inden ise Sivasspor galip ayrıldı. Geçen sezonun ilk yarısında Sivas'ta oynanan maçı 5-1 kazanan Sivasspor, sezonun ikinci yarısında Karabük'te oynanan maçta ise rakibine 2-1 yenildi.

İki ekip arasında bu sezonun ilk haftasında Karabük'te oynanan maçı da Kardemir D.Ç. Karabükspor, 2-1 kazandı. Geride kalan 3 maçta Sivasspor rakip filelere 7 gol atarken, kalesinde ise 5 gol gördü.

-Sivasspor son 5 maçta yenilgi yüzü görmedi-

Ligde son 5 maçında yenilgi yüzü görmeyen Sivasspor, Kardemir D.Ç. Karabükspor'u yenerek hem son haftalardaki çıkışını sürdürmek, hem de rakibinden rövanşı almak istiyor.

Ligde en son yenilgisini 12. haftada 26 Kasım 2011 tarihinde deplasmanda Galatasaray karşısında 2-1'lik skorla alan Sivasspor, Galatasaray maçının ardından bugüne dek geçen 36 günlük sürede son 5 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Son 5 maçta 9 puan toplayan Sivasspor, son haftalardaki performansıyla alkış aldı.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivasspor ile Kardemir D.ç. Karabükspor Ligde 4. Randevuda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement