Siverek'te Öğrencilere Giysi ve Kırtasiye Yardımı - Son Dakika
Yerel

Siverek'te Öğrencilere Giysi ve Kırtasiye Yardımı

Balıkesir Şule Yüksel Şenler Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından toplanan yardım malzemeleri, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki öğrencilere gönderildi.

10.12.2015 17:12

Balıkesir Şule Yüksel Şenler Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından toplanan yardım malzemeleri, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki öğrencilere gönderildi.

İlçeye 35 kilometre uzaklıktaki Taşhan İlk ve Ortaokuluna ulaştırılan giysi, mont, ayakkabı ve kırtasiye malzemeleri, okul idarecileri tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Taşhan Ortaokulu Müdürü Mustafa Karadağlı, yardımların öğrenciler arasında sevgi ve kardeşlik köprüsü kurduğunu söyledi.

Emeği geçenlere teşekkür eden Karadağlı, "Okulumuzda beden eğitimi öğretmenliği yapan Melih Özcan hocamız, Tekirdağ Çorlulu. Üniversite arkadaşlarıyla yaptığı çalışma sonucu Balıkesir Şule Yüksel Şenler Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri yaklaşık iki hafta boyunca çevrelerindeki duyarlı veli ve vatandaşlardan kitap ve giysi yardımı topladı. Biz de yardımları ihtiyaç sahibi öğrencilere ve velilere ulaştırdık" diye konuştu.

Balıkesir Şule Yüksel Şenler Kız İmam Hatip Lisesi öğretmeni Melih Özcan da çok güzel bir kampanya yaptıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Buraya geldiğimde ilk gözüme çarpan bu bölgenin çok soğuk olmasıydı. Öğrenciler okula lastik ayakkabılarla geliyorlardı. Bunu üniversitede beraber öğrenim gördüğüm arkadaşlarıma anlattım. Sağolsunlar duyarsız kalmadılar. Özverili bir çalışmayla batıdan doğuya bir dostluk köprüsü kurmamıza vesile oldular."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siverek'te Öğrencilere Giysi ve Kırtasiye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement