Siyaset Akademisi'nde Sınav Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Siyaset Akademisi'nde Sınav Heyecanı

AK Parti Konya İl Başkanlığı'nın koordine ettiği Siyaset Akademisi 10.Dönem Eğitimlerine katılan kursiyerler sınav heyecanı yaşadı.

29.01.2012 12:39

AK Parti Konya İl Başkanlığı'nın koordine ettiği Siyaset Akademisi 10. Dönem Eğitimlerine katılan kursiyerler sınav heyecanı yaşadı.

İki ay boyunca devam eden ve süreci başarıyla tamamlanan Siyaset Akademisi'nde 313 kursiyer sınava girdi. Toplam 90 dakika süren sınav 10 derslikte 20 gözetmen eşliğinde gerçekleştirildi. İlk 15 dakikası anket yapılarak tamamlanan sınavın geriye kalan 75 dakikası ise soruların çözümüyle sona erdi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kürkçü, sınav ve akademi eğitimleri sayesinde siyasetin hizmet amacıyla yapıldığının anlaşıldığını dile getirerek,

"AK Parti ile siyasete itibar geldi" dedi.

Sınavın büyük bir özveriyle tamamlandığını belirten Kürkçü, beklentinin üzerinde katılımın sağlanmasından dolayı mutlu olduklarını bildirdi.

Siyaset Akademisi'nde başından sonuna kadar büyük bir ciddiyetle derslerin işlendiğini ve katılımcılara çok önemli bilgilerin aktarıldığını vurgulayan Kürkçü, şunları kaydetti:

"Derslerimiz haftada iki gün olmak üzere toplamda 16 gün aralıksız devam etti. Bu eğitimler kapsamında akademisyenlerden değerli gazetecilere ve yazarlara kadar alanında bilgi sahibi olan birçok konuşmacıyı ağırladık. Onların bilgi ve deneyimlerinden faydalandık. Başarılı bir çalışma olduğu kanaatindeyim. AK Parti yaptıkları ile bu ülkeye çok hizmet etti. Bu organizasyonlar sayesinde de AK Parti, siyasete itibar kazandırdı. Bu türlü faydalı organizasyonlarımız devam edecektir."

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siyaset Akademisi'nde Sınav Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement