Slovenya'da Bir Kadın Sigorta Dolandırıcılığı İçin 'Elini Bilekten Kesti' - Son Dakika
Dünya
BBC

Slovenya'da Bir Kadın Sigorta Dolandırıcılığı İçin 'Elini Bilekten Kesti'

Slovenya\'da Bir Kadın Sigorta Dolandırıcılığı İçin \'Elini Bilekten Kesti\'

Slovenya'da kısa süre önce kaza sigortası yaptıran 21 yaşındaki kadın, para alabilmek için döner terstereyle elini bileğinden kesti.

12.03.2019 03:24  Güncelleme: 12:11

Slovenya'da polis, bir kadını sigorta dolandırıcılığı yapmak için, ailesinin de yardımıyla elini bileğinden döner testereyle kesmekle suçladı.

KISA SÜRE ÖNCE KAZA SİGORTASI YAPTIRMIŞLAR

21 yaşındaki kadın ve bir akrabası tutuklandı. Zanlıların suçlu bulunması halinde sekiz yıla kadar hapis yatabilecekleri belirtiliyor. Polis, şüphelilerin kısa süre önce kaza sigortası yaptırdığını belirtti. Kadının, poliçeden 400 bin Euro toplu para ile, aylık yaklaşık 3 bin Euro maaş alabileceği belirtildi.

ELİNİ DAL BUDARKEN KESTİĞİNİ SÖYLEDİLER

Ailenin diğer dört üyesinin de gözaltına alındığı, ancak daha sonra ikisinin serbest bırakıldığı açıklandı. Polis, grubun kadının elini başkent Ljubljana'daki evinde bileğin üzerinden kestiğini aktardı. Akrabalarının, kadını hastaneye götürüp elini dal budarken kestiğini söylediği kaydedildi.

KESİLEN ELİ YANLARINDA GETİRMEDİLER

Yetkililer, grubun sakatlığın kalıcı olabilmesi için kesilen eli yanlarında getirmediklerini, ancak daha sonra elin zamanında bulunup yerine dikildiğini belirtti.

Kaynak: BBC

Son Dakika Dünya Slovenya'da Bir Kadın Sigorta Dolandırıcılığı İçin 'Elini Bilekten Kesti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

BBC

Advertisement