SMN Tat Merkezi, Pastalarıyla 23 Nisan Coşkusunu Arttırıyor - Son Dakika
Güncel

SMN Tat Merkezi, Pastalarıyla 23 Nisan Coşkusunu Arttırıyor

SMN Tat Merkezi, Pastalarıyla 23 Nisan Coşkusunu Arttırıyor

El yapımı lezzetleri görsel yaratıcılıkla buluşturan SMN Tat Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu birbirinden sevimli pastalarla arttırıyor.

19.04.2011 14:08

Bu özel günde çocuklarının sevincini ikiye katlamak isteyen ebeveynler, çizgi film karakterli veya esprili pastalarla hem lezzet hem de görsel şölen yaşatabilirler.

Çocukların en sevdiği tatları 23 Nisan pastalarında bir araya getiren SMN Tat Merkezi, Sünger Bob, Tazmanya Canavarı, Bugs Bunny, Sylvester ve Tweety gibi en sevilen çizgi film karakterlerini pasta şeklinde miniklere sunuyor. Tercihe göre, pastaların tasarımları esprili biçimlerde de hazırlanıyor. Çikolatalıdan kahveliye, krokanlıdan vanilyalıya kadar pek çok içerikte hazırlanılan pastaların süslemeleri doğal şeker hamurundan yapıldığı için her yeri gönül rahatlığıyla yenilebiliyor.

Çocuklara bayram tadında lezzet sunmak isteyen ebeveynler 2 gün önceden SMN Tat Merkezi'ne verecekleri siparişlerle en eğlenceli pastayı hazırlatabilirler. SMN Tat Merkezi'nin pasta çeşitlerine http://www.smntm.com/PastaKatalog/ linkinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SMN Tat Merkezi, Pastalarıyla 23 Nisan Coşkusunu Arttırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement