Sokakta Bıçaklanan Davulcu Hastanede Öldü - Son Dakika
Güncel

Sokakta Bıçaklanan Davulcu Hastanede Öldü

ŞANLIURFA'da sahurda davul çalan 3 çocuk babası Ömer Çiçek, sokak ortasında kimliği belirlenemeyen uyuşturucu madde bağımlısı kişi tarafından bıçaklandı.

07.06.2017 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞANLIURFA'da sahurda davul çalan 3 çocuk babası Ömer Çiçek, sokak ortasında kimliği belirlenemeyen uyuşturucu madde bağımlısı kişi tarafından bıçaklandı. Ağır yaralanan Çiçek, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, geçen pazartesi gecesi Şıh Maksut Mahallesi'nde meydana geldi. Ramazan ayında sahurda davul çalan Ömer Çiçek, sokakta karşılaştığı bir gencin uyuşturucu madde kullandığını görünce uyarıda bulundu. Bu duruma tepki gösteren kimliği belirsiz genç üzerinde taşıdığı bıçakla davulcu Çiçek'e saldırdı. Vücuduna aldığı bıçak darbesiyle kanlar içerisinde yere yığılan davulcuyu görenler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bıçaklı saldırgan ise sokak aralarından kaçarak, ortadan kayboldu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu Çiçek ağır yaralı olarak kaldırıldığı Balıklıgöl Devlet Hastanesinde bu sabah hayatını kaybetti. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Ömer Çiçek'in cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis kaçan bıçaklı saldırganı yakalamak için çalışmasını sürdürüyor. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sokakta Bıçaklanan Davulcu Hastanede Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement