Sokakta Yaşayanların Yer Kavgası: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Sokakta Yaşayanların Yer Kavgası: 1 Ölü

Sokakta Yaşayanların Yer Kavgası: 1 Ölü

İzmir'in Konak İlçesi'nde, sokakta yaşayan Bayram Gerek (43), iddiaya göre kendisi gibi evsiz olan Mustafa Zorlu (62) ve Remzi Akuysal'ı (54) başka bir yerde uyumaları için tehdit edip bıçak çekti.

21.06.2016 14:36

İzmir'in Konak İlçesi'nde, sokakta yaşayan Bayram Gerek (43), iddiaya göre kendisi gibi evsiz olan Mustafa Zorlu (62) ve Remzi Akuysal'ı (54) başka bir yerde uyumaları için tehdit edip bıçak çekti. Bunun üzerine çıkan  kavgada Mustafa Zorlu, bıçakla Gerek'i yaraladı. Hastaneye kaldırılan Gerek yaşamını yitirirken, Zorlu ve Remzi Akuysal gözaltına alındı.

Olay, Alsancak Semti 1471 Sokak numara 55 önünde bu gece meydana geldi. Sokaklarda yaşayan Bayram Gerek, sürekli uyuduğu yerde kendisi gibi sokaklarda yaşayan Mustafa Zorlu ve Remzi Akuysal'ın uyuduğunu gördü. İki kişiyi uyandıran Gerek, başka yere gitmelerini söyleyince aralarında tartışma çıktı. İddiaya göre Gerek bıçak çekince, Mustafa Zorlu da yanındaki bıçağı çıkarıp Gerek'i yaraladı. Kavgayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, ağır yaralanan Gerek'i ambulansla Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan Gerek yaşamını yitirdi. Polis, Mustafa Zorlu ve Remzi Akuysal'ı gözaltına aldı. Gerek'in cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sokakta Yaşayanların Yer Kavgası: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement