Son 20 Yıldaki En Önemli Uğraşımız - Son Dakika
Magazin

Son 20 Yıldaki En Önemli Uğraşımız

Son 20 Yıldaki En Önemli Uğraşımız

Son 20 yılın en önemli 'uğraş'larının başında yerli diziler geliyor.

17.12.2011 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son 20 yılın en önemli 'uğraş'larının başında yerli diziler geliyor. Özellikle kadınlar dizilerle yatıp dizilerle kalkıyor. Arda Uskan, yerli dizileri Yeni Aktüel'de anlattı.

'BİZİMKİLER' ÖNDERDİ

Dizilerin ağa babası 'Bizimkiler'le başlıyoruz. Kabak tadı vermeden toparlanıp gitti. Peşi sıra gelen pek çok diziye de önderlik etti. Örneğin; 'İkinci Bahar'...

AĞA DİZİLERİ

'Asmalı Konak'; doğu illerimizin, doğal mekan olduğunu keşfettiğimiz, hanım ağaların da makyaj yapabileceğini kabullendiğimiz bir öncü diziydi. Dizinin fenomeni ise Özcan Deniz'di. Yüzüne kondurduğu tiklerle kadınları ekran başında seks dolu hezeyanlara gark etmişti.

CİNAYETE ALIŞTIK

'Kurtlar Vadisi', Türk halkını derinden etkileyen bir fenomen oldu. Onunla birlikte seri cinayetlere, derin devlete, pek de derin olmayan bir üslupla alıştırılmadık mı?

RÜYA KADRO

'Avrupa Yakası', yapımcısının öyle bir kadroyu ancak rüyalarında görebileceği bir diziydi. Özellikle Ata Demirer'li bölümleri... Her biri yıldızdı oyuncularının.

FİNALİ BOZDU

'Hatırla Sevgili' dönem dizilerinin en iyilerindendi... Dekor olarak eski İstanbul'u anımsatan dar bir sokağa hapsolsa da, sazıyla sözüyle bundan iyisi yapılamazdı. Finali hariç... Bunların dışında 'Ekmek Teknesi', 'Baba Ocağı', 'Deli Yürek', 'Yaprak Dökümü', 'Bir İstanbul Masalı', 'Asi', 'Gönülçelen', 'Aşk ve Ceza', "Ezel' ve binlercesi... Hele bir 'Türkan' vardı ki...

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Son 20 Yıldaki En Önemli Uğraşımız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement