Polis arama yapmak isteyince cebinden çıkardığı neşterle boğazını kesti - Son Dakika
3. Sayfa

Polis arama yapmak isteyince cebinden çıkardığı neşterle boğazını kesti

Antalya'da polisin kimlik sorduğu ve üzerini aramak istediği şahıs, bir anda neşterle boğazını kesti. Sağlık ekipleri olay yerine çağrılırken, adamın üzerinden suikast silahı, ekmek bıçağı, dikiş makası ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Gazetecilere, "Kanallara çıkayım da beni iyi tanısınlar" diyen şahıs, hayatla çok barışık olmadığı için böyle bir şey yaptığını söyledi.

25.04.2021 18:25  Güncelleme: 19:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün saat 16.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yavuz Özcan Parkı içerisinde meydana gelen olayda, bölgede devriye gezen Yunus timleri, parkta oturan Kerem A.'nın kimliğini sorgulamak istedi. Kimliğini vermek istemeyen Kerem A. polislerle tartışırken, üzerinden çıkardığı neşterle boğazını kesti.

SAĞLIK EKİPLERİNDEN YARDIM İSTENDİ

Kanlar içerisinde kalan Kerem A. için sağlık ekiplerinden yardım istendi. Bu sırada polis ekipleri Kerem A.'ya peçete vererek yarasına bastırmasını söyledi.

NEŞTER, UYUŞTURUCU VE KALEM SİLAH BULUNDU

Kerem A.'nın üzerinde arama yapan ekipler, neşter ile birlikte kalem görünümlü suikast silahı, dikiş makası, ekmek bıçağı ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi. Kerem A., sağlık ekipleri gelinceye kadar kanayan bölgeyi tamponla durdurmaya çalıştı.

"HAYATLA ÇOK BARIŞIK DEĞİLİM"

Bu esnada Kerem A., kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Kanallara çıksın da insanlar beni iyi tanısın" dedi. "Kendini neden kestin?" sorusuna ise "Hayatla çok barışık değilim, kendime de küsmüşüm" karşılığını verdi.

4 BİN 50 TL PARA CEZASI

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından gözaltına alınarak polis merkezine götürülen Kerem A.'ya, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ve maske takmamaktan dolayı toplam 4 bin 50 TL para cezası uygulandı.

Polis arama yapmak isteyince cebinden çıkardığı neşterle boğazını kesti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Polis arama yapmak isteyince cebinden çıkardığı neşterle boğazını kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • aa: suikast silahı ,uyuşturucu ,bıçak.neşter .kendini kesme. hepsi oluyor adama maske takmama cezası mı verilmiş (: 5 0 Yanıtla
  • rose: Allah yardımcısı olsun zor her şey insanlar için 3 0 Yanıtla

Advertisement