Son dakika: Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı! İşte masaya yatırılan konular - Son Dakika
Politika

Son dakika: Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı! İşte masaya yatırılan konular

Son dakika: Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı! İşte masaya yatırılan konular

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Erdoğan'ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Toplantıda, asgari ücret, döviz kurundaki hareketlik ve stokçulukla mücadele konuları masaya yatırılacak.

08.12.2021 17:27  Güncelleme: 17:36

Erdoğan, Katar dönüşü Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantıya başkanlık ediyor. Toplantıda, döviz kurlarında yaşanan hareketlilik değerlendirilecek.

STOKÇULARA CEZALARIN ARTTIRILABİLİR

Erdoğan, "Özellikle benim en çok rahatsız olduğum konu Stokçuluk. Stokçuluk bizim dinimizde de haramdır. Böyle bir şeye gidemezsiniz. Fakat görüyoruz ki stokçuluk yapanlar var, her alanda. Hele hele gıdada stokçuluk yenilir yutulur bir şey değil. Onun için şu andaki müeyyide, cezai müeyyide çok düşük. Biz şimdi ben Mehmet Bey'e de söyledim, 'hemen hazırlıklarınızı yapın'. Bu müeyyideyi onları rahatsız edici bir noktaya çıkaralım" demişti. Stokçulara cezaların arttırılmasına yönelik adımlar ele alınacak.

YENİ ASGARİ ÜCRET KONUŞULACAK

Yeni asgari ücret ile ilgili tarafların bir araya geldiği toplantılar sürüyor. Görüşmelerde gelinen aşama da Kabine'nin gündeminde olacak.

KORONAVİRÜSTE GÜNCEL DURUM: OMİCRON ENDİŞESİ

Toplantıda, kararlılıkla sürdürülen terörle mücadelenin yanı sıra Koronavirüs ile ilgili son durum da gözden geçirilecek. Türkiye'de henüz görülmeyen "Omicron varyantı" ile ilgili tedbirler masada olacak.

Son Dakika Politika Son dakika: Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı! İşte masaya yatırılan konular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • CEMS FASTFOOD: Doğal Gaza Zam Elektriğe Zam üstüne zam Benzine zam üstüne zam Kolisini 75 TL ye aldığımız Patates 190 TL Patates Kızartma yağı 92 TL yerine Oldu 565 TL 12 TL den Aldığımız un Oldu 37,90 TL Her şeye % 300 zam gelmesine bir anlam veremiyoruz artık. Her şeyi geç Parasını bile versen piyasada mal yok. Mekanlarını Kapatmak zorunda olan meslektaşlarıma yazık. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. 0 0 Yanıtla
  • Emekli Tahminci: Ben 1/4 unde emekliyim ben bittim,ben bittiysem asgari ucretli kan agliyordur,ben devletimden zam istemezdim fakat evim kira 150 bin ile 200bin tl arasi icra ve banka borcum oldu evim yok,hastayım çalışamıyorum kiram oldu 1700 tl,kredi borcuna 810,icranin birine 450 tl,elektrik,su internet,telefona 800tl,4476 tl maaşım bu esnada cocugumda bize yardim etmek icin 20 bin banka 15bin kyk borclandi hayata 10-0 basladi,yeterki devletimiz var olsun bunlarda gecer 0 0 Yanıtla

Advertisement