15 Temmuz'da gözünü kaybeden gazi Fatih Orhan 3 kişinin bıçaklı saldırısında can verdi - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz'da gözünü kaybeden gazi Fatih Orhan 3 kişinin bıçaklı saldırısında can verdi

15 Temmuz Hain Darbe Girişimi sırasında gözünden yaralanarak gazi olan Fatih Orhan, 3 kişinin bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Orhan'ın öldürülmesi olayına karıştığı iddia edilen şahıslardan biri gözaltına alındı. Şahıs, olay aynına ilişkin hiçbir şey hatırlamadığını söyledi.

03.08.2021 22:53  Güncelleme: 02:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz'da gözünden yaralanarak gazi olan Fatih Orhan'ın İstanbul Beykoz'da 3 kişi tarafından bıçaklanarak öldürülmesi üzüntü yarattı. Orhan'ın bıçaklanması olayına karışan şahıslardan biri yakalandı ancak şahıs, ifadesinde olay anına ilişkin hiçbir şey hatırlamadığını anlattı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTULAMADI

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde gözünden yaralanarak Gazi olan Fatih Orhan, Beykoz'da 3 kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Orhan ambulansla Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı fakat tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

DAHA ÖNCE DE SABIKASI VAR

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, şüphelilerden Y.A'yı yakalanarak gözaltına alındı. Tekel büfe sahibi olan şahsın kasten yaralama, resmi belgede sahtecilikten kaydı olduğu öğrenildi. Şüphelinin olay esnasında ve sonrasında alkolün etkisinde olduğu için bir şey hatırlamadığını söyledi. Polisin kimlikleri belirlenen diğer iki şüpheliyi yakalamak için çalışmaları sürüyor.

15 Temmuz'da gözünü kaybeden gazi Fatih Orhan 3 kişinin bıçaklı saldırısı sonucu feci şekilde can verdi
15 Temmuz\'da gözünü kaybeden gazi Fatih Orhan 3 kişinin bıçaklı saldırısında can verdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz'da gözünü kaybeden gazi Fatih Orhan 3 kişinin bıçaklı saldırısında can verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • aysun şen: Ne acı ! Milletin için kendini feda ediyorsun sonra o milletin içinden degmeyenler senin canını feda ediyor 59 7 Yanıtla

Advertisement