Son dakika haber... İZMİR'DE SAHTE ALKOL OPERASYONU - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber... İZMİR'DE SAHTE ALKOL OPERASYONU

Edinilen son dakika haberine göre İZMİR'in Menderes ilçesinde, jandarma ekiplerince bir depoya düzenlenen operasyonda 22 bin 150 litre etil alkol, 2 etil alkol arıtma makinesi, 3 dolum makinesi, 4 bin adet 5 litrelik bidon ve kapağı ele geçirildi.

07.11.2021 11:25  Güncelleme: 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'in Menderes ilçesinde, jandarma ekiplerince bir depoya düzenlenen operasyonda 22 bin 150 litre etil alkol, 2 etil alkol arıtma makinesi, 3 dolum makinesi, 4 bin adet 5 litrelik bidon ve kapağı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 1 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı Menderes İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Tekeli Mahallesi'nde bulunan bir depoda kaçak ve sahte alkol imal edildiği bilgisi üzerine harekete geçti. Teknik ve fiziki takibin ardından depoya operasyon düzenlendi. Yapılan aramada 22 bin 150 litre etil alkol, 2 etil alkol arıtma makinesi, 3 dolum makinesi, 4 bin adet 5 litrelik bidon ve kapağı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 1 şüpheli gözaltına alındı.

Son dakika haber... İZMİR\'DE SAHTE ALKOL OPERASYONU
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haber... İZMİR'DE SAHTE ALKOL OPERASYONU - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement