Bariyerler otomobile ok gibi saplandı: Profesör öldü, kızı yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Bariyerler otomobile ok gibi saplandı: Profesör öldü, kızı yaralandı

Bariyerler otomobile ok gibi saplandı: Profesör öldü, kızı yaralandı

Konya'da kontrolden çıkan otomobilin çarptığı bariyer ok gibi aracın içinden geçti. Kazada otomobil sürücüsü Ankara'da özel bir hastanede görevli Prof. Dr. Kadir Okhan Akın yaşamını yitirdi, kızı Yelin Su Akın yaralandı.

02.02.2021 23:36  Güncelleme: 15:10

Konya- Ankara karayolu Altınekin kavşağı yakınında bugün akşam saatlerindemeydana gelen kazada, 52 yaşındaki Kadir Okhan Akın yönetimindeki 06 ZCP 27 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Otomobilin çarptığı bariyer, ok gibi aracın içerisinden geçti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde sürücü Akın'ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralanan kızı Yelin Su Akın ise ambulansla Cihanbeyli Devlet Hastanesine kaldırıldı. kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Bariyerler otomobile ok gibi saplandı: Profesör öldü, kızı yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Nazmi Kulak: Bu tür ölümleri engellemek lazım, ben dünyanın hiçbir yerinde bariyerin ok gibi arabaya saplandığını ne duydum ne gördüm, bariyer farklı bir şekilde dizayn edilebilir. Bu ve buna benzer olaylara çok üzülüyorum. Allah rahmet eylesin inşallah 5 0 Yanıtla
  • hasan: ah be hocam. Allah rahmet eylesin 1 0 Yanıtla
  • GÖGHAN: PLASTİK BARİYER OLSA BU SORUN ORTADAN KALKAR 0 0 Yanıtla
  • ,,00,,: DEMİR BARİYERLER KALDIRILIP DAHA FARKLI Bİ ŞEY YAPILMALI BARİYER KORUMAK İÇİNDİR CAN ALMAK İÇİN DEĞİL. 0 0 Yanıtla

Advertisement