Son dakika haberi | İşadamına aracının önünde kanlı pusu: 2 ölü - Son Dakika
3. Sayfa

Son dakika haberi | İşadamına aracının önünde kanlı pusu: 2 ölü

Son dakika haberleri: İşadamına aracının önünde kanlı pusu: 2 ölü Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bir işadamı park halindeki aracının önünde silahlı saldırıya uğradı.

20.08.2020 23:00  Güncelleme: 02:01

İşadamına aracının önünde kanlı pusu: 2 ölü

ZONGULDAK - Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bir işadamı park halindeki aracının önünde silahlı saldırıya uğradı. İşadamı ve yanında ismi öğrenilemeyen bir kadın olay yerinde kurşunların hedefi oldu.

Edinilen bilgiye göre Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Kavuklaaltı mevkisinde sahilde 34 BUH 343 plakalı Porsche marka park halinde duran cip uzun namlulu silahla tarandı. İddialara göre Ereğlili işadamı Yavuz Beşikçi ile yanında ismi öğrenilemeyen bir kadına, aracın önünde sohbet ederken husumetlisi olduğu öne sürülen şüpheli yada şüphelilerce ateş açıldı.

Bu arada arkadan seyreden 67 SF 610 plakalı aracın sürücüsüne de görgü tanığı olduğu iddiası ile şüphelilerce ateş açıldı. Şok yaşayan sürücü aracına isabet eden kurşunlarla olayı ucuz atlattı. Olayın şokunu yaşayan sürücü, bir süre aracın önünde kendine gelemedi. İsmi öğrenilemeyen sürücü, olay yerine gelen ambulansla ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Haberi alan işadamının yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından işadamı Yavuz Beşikçi'nin ve kimliği öğrenilemeyen kadının cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırılacak.

Olayın faili yada faillerinin yakalanması için geniş kapsamlı soruşturma sürüyor.

Son dakika haberi | İşadamına aracının önünde kanlı pusu: 2 ölü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Son dakika haberi | İşadamına aracının önünde kanlı pusu: 2 ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement