Obama, Clinton ve Beyaz Saray'a Bombalı Paket Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Obama, Clinton ve Beyaz Saray'a Bombalı Paket Gönderildi

Eski ABD Başkanı Barack Obama ve Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'a bombalı paket gönderildi. ABD basını, Beyaz Saray'a gönderilen bir bombalı paketin de engellendiğini duyurdu.

24.10.2018 16:35  Güncelleme: 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerikan New York Times gazetesi, ABD eski Başkanı Barack Obama ile eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'un ofislerine bomba gönderildiğini söyledi.

BOMBALI PAKETLER GİZLİ SERVİS ELEMANLARI TARAFINDAN FARK EDİLDİ

ABD basınında yer alan habere göre, ABD eski Başkanı Barack Obama ve eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın ofislerine bombalı paket gönderildi. Bombalı paketler, gelen kargoları inceleyen gizli servis elemanları tarafından fark edildi. Paketler Obama ve Clinton'a ulaşmadan imha edildi. Yetkililer, bombalı paketlerin 2 gün önce ünlü iş adamı Soros'un evine gönderilenlerle aynı olduğunu açıkladı.

BEYAZ SARAY'DA BOMBA PANİĞİ

CNN International kanalı, Beyaz Saray'a da bombalı paket gönderildiğini, gönderilen paketin engellendiğini iddia etti. Obama ve Clinton'a bombalı paket gönderilmesiyle ilgili açıklama yapan ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'ın bu iki olayı da ciddi şekilde ele aldığını belirtti.

CNN BİNASI VE TİME WARNER BOŞALTILDI

CNN çalışanı Eric Levenson, New York'taki CNN binasının da boşaltıldığını duyurdu. Levenson, olay yerine çok sayıda polisin geldiğini yazdı.

New York'taki Time Warner Center'ın da şüpheli bir paket sebebiyle tahliye edildiği belirtildi. İkiz gökdelenlerden oluşan Time Warner Center, 230 metre yüksekliğinde ve 55 kattan oluşuyor.

Obama, Clinton ve Beyaz Saray'a Bombalı Paket Gönderildi

ÜNLÜ MİLYARDER SOROS'A DA GÖNDERİLMİŞTİ

ABD'li milyarder George Soros'un evinin posta kutusuna, içinde patlayıcı madde blunan paket konulmuştu. ABD'de Soros'un, aşırı sağcıların hedefinde olduğu belirtiliyor.

George Soros'un evinin posta kutusunda bulunan patlayıcı maddeyle ilgili soruşturmayı terör kapsamındaFBI yürütüyor.

Obama, Clinton ve Beyaz Saray\'a Bombalı Paket Gönderildi

Son Dakika Güncel Obama, Clinton ve Beyaz Saray'a Bombalı Paket Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement