Sonraki Bmw M3 Mevcut Cs'den Daha Hızlı Olacak - Son Dakika
Otomobil

Sonraki Bmw M3 Mevcut Cs'den Daha Hızlı Olacak

CARMEDYA.COM – Henüz BMW M3 CS alamadıysanız, yeni nesil M3’ün daha da etkileyici bir performansa sahip olacağını şimdiden söyleyelim. Hız severler sıkı durun.

10.07.2018 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CARMEDYA.COM – Henüz BMW M3 CS alamadıysanız, yeni nesil M3'ün daha da etkileyici bir performansa sahip olacağını şimdiden söyleyelim. Hız severler sıkı durun.

Önemli çalışmalar yapılmış

Uzun süren çalışmalar sonucunda, yeni M3, alüminyum ve yüksek dayanıklılığa sahip çeliğin karışımı kullanılarak üretildi. CLAR alt yapısı tarafında desteklenen model 1585 kg ağırlığında olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca otomobilde 3.0 litre düz altı silindir motor da yer alacak. Bu motor 454 HP gücün üzerine çıkacak ve motorun daha soğuk kalabilmesini sağlayacak.

M4 GTS modelindeki sulu enjeksiyon sistemi yer alacak. Model dört tekerlekten çekiş şeklinde ayarlanmıştı. Ancak artan maliyet ve ağırlıktan dooayıbu gerçekleştirilmedi. Modelde 6 ileri manuel şanzıman opsiyonu sunulacak. Bunun yanında sekiz ileri bir otomatik şanzıman da sunulacak. Çift kavramalı şanzıman geçişleriyle göz dolduracak cinste. Otomobilin 2020 yılında bayilerdesatışa çıkması bekleniyor.

The post Sonraki BMW M3 mevcut CS'den daha hızlı olacak appeared first on Carmedya.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Sonraki Bmw M3 Mevcut Cs'den Daha Hızlı Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement