Sorgun Tso'dan Öğrencilere Kitap Desteği - Son Dakika
Güncel

Sorgun Tso'dan Öğrencilere Kitap Desteği

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), lise son sınıf öğrencilerine test ve kitap desteğinde bulundu.

26.10.2017 17:01

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), lise son sınıf öğrencilerine test ve kitap desteğinde bulundu.

Kitap dağıtımı için Mevlüde Ahmet Doğanay Fen Lisesi'nde düzenlenen törende konuşan Sorgun TSO Başkanı Üzeyir Arslan, her yıl öğrencilere, giysi, ayakkabı gibi yardımlarda bulunduklarını, bu yıl ise gelen öneriler üzerine kitap yardımında bulunmayı kararlaştırdıklarını söyledi.

Toplam 35 bin lira tutarındaki kitapların bir bölümünün geldiğini, kalan bölümünün ise birkaç gün içerisinde geleceğini ifade eden Arslan, şöyle konuştu:

"İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzden aldığımız bilgilere göre ilçemizdeki 14 lisede, son sınıfta okuyan 936 öğrencimiz varmış. Bilindiği gibi bu öğrencilerimiz haziran ayında üniversite sınavlarına girecekler. Her yıl giyecek ve ayakkabı dağıtımı yapıyorduk. Bu yıl ise Kaymakamımız Sayın Mustafa Altınpınar'ın da talebi üzerine 35 bin lira tutarında konu tarama yaprak ve kurumsal deneme testleri dağıtmayı uygun gördük. Öğrencilerimiz bu kitaplardan yararlanacaklar, bizler de onlarla gurur duyacağız."

Konuşmaların ardından öğrencilere kitaplar dağıtıldı.

Dağıtım törenine, İlçe illi Eğitim Şube Müdürü ve Müdür Vekili Musa Öcal, TSO Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Dıvrak, Ercan Önal, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sorgun Tso'dan Öğrencilere Kitap Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement