Son dakika: SULTANGAZİ'DE HAFRİYAT KAMYONU OTOMOBİLE ÇARPTI, KALDIRIMDA YÜRÜYEN YAYA ÖLÜMDEN DÖNDÜ - Son Dakika
Güncel

Son dakika: SULTANGAZİ'DE HAFRİYAT KAMYONU OTOMOBİLE ÇARPTI, KALDIRIMDA YÜRÜYEN YAYA ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Son dakika haberler... SULTANGAZİ'de hafriyat kamyonu sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki otomobile çarparak durabildi.

02.02.2022 09:21  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SULTANGAZİ'de hafriyat kamyonu sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki otomobile çarparak durabildi. Kazada yaralanan olmazken yoldan geçen bir kişinin ölümden döndüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza dün akşam saatlerinde İsmetpaşa Mahallesi Mahmutbey Yolu üzerinde yaşandı. Hafriyat kamyonu sürücü henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücü, park halindeki bir otomobile çarparak durabildi. Bu sırada kaldırımda yürüyen bir kişi kamyonun otomobile çarpmasıyla ölümden döndü. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, bir hafriyat kamyonun hızlı bir şekilde geldiği, park halindeki otomobile çarparak durduğu, bir kişinin ise kaldırmada yürüdüğü ve kazandan kıl payı kurtulduğu görülüyor.

Son dakika: SULTANGAZİ\'DE HAFRİYAT KAMYONU OTOMOBİLE ÇARPTI, KALDIRIMDA YÜRÜYEN YAYA ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika: SULTANGAZİ'DE HAFRİYAT KAMYONU OTOMOBİLE ÇARPTI, KALDIRIMDA YÜRÜYEN YAYA ÖLÜMDEN DÖNDÜ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement