Suluca Köprüsü Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Suluca Köprüsü Tamamlandı

Lapseki ilçesine bağlı Suluca köyünün girişinde yeniden inşa ettirilen köprü tamamlandı.

15.10.2018 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lapseki ilçesine bağlı Suluca köyünün girişinde yeniden inşa ettirilen köprü tamamlandı.

Lapseki Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Suluca köyü girişinde bulunan ve ihtiyaca cevap vermemesi nedeniyle yenisinin yapılmasına karar verilen köprünün inşaatı sona erdi.

Köy Muhtarı Faruk Ahmet Ergin, yaptığı açıklamada, köylerinin sahil kesimine yer alması nedeniyle yaz aylarında yoğun bir hareketliliğe sahip olduğunu ifade etti.

Köprülerinin son yıllarda yetersiz hale geldiğini ve Lapseki Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yenilendiğini belirten Ergin, şunları kaydetti:

"Yenilenen köprümüze 1988 yılında şehit düşen Cahit Doğar'ın ismini verileceğini düşünüyoruz. Bu konuda şehit yakınlarına da konuyu ilettik çok memnun oldular. Köyümüze yapımı tamamlanan köprünün açılışına AK Parti Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan'ı davet ettik, kendilerini bekliyoruz. Köprü çok sağlam bir köprü oldu belki yüz yıl böyle bir sorunumuz olmaz. Köprünün yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz."

Çanakkale İl Genel Meclisi'nin AK Parti'li Lapseki üyesi Hasan Engin ise ilçe ve köylerin bu dönemde daha önce tarihinde görmediği kadar yatırım aldığını belirterek, şunları söyledi:

"Muhtarımız diğer muhtar arkadaşlar gibi eksiklerini bizlere iletiyor. Biz de elimizden geldiğince imkanlar doğrultusunda yapmaya çalışıyoruz. Köprü bitti yakın bir tarihte inşallah açılışını yapacağız. Bu süreçte ve her zaman bizlerden desteğini hiç esirgemeyen grup başkanvekilimiz Bülent Turan, milletvekilimiz Jülide İskanderoğlu, ilçe kaymakamımız Tahir Şahin ve ilçe başkanımıza çok teşekkür ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suluca Köprüsü Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement