Sunday Relax & Brunch By Ayhan Sicimoğlu - Son Dakika
Kültür Sanat

Sunday Relax & Brunch By Ayhan Sicimoğlu

Sunday Relax & Brunch By Ayhan Sicimoğlu

"Sunday Relax & Brunch by Ayhan Sicimoğlu", 20 Kasım'da Lifepark Cam Bahçe'de sizlerle...Keyifli ve müzik dolu bir pazar günü yaşamaya hazır olun.

19.11.2016 21:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Sunday Relax & Brunch by Ayhan Sicimoğlu", 20 Kasım'da Lifepark Cam Bahçe'de sizlerle...

Keyifli ve müzik dolu bir pazar günü yaşamaya hazır olun.

Şehrin koşturmacasından biraz olsun kaçarak ormanın yemyeşil doğasında keyifli bir Brunch ile başlayıp, usta hocalardan yoga ve meditasyon etkinlikleri ile devam eden Latin müziğin efsanesi Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars ile eğlencenin doruklarında sağlıklı bir pazar molası…

Ünü ülke sınırlarını aşmış usta müzisyen, gezgin, radyocu, gerçek bir sanat adamı Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars grubu 20 Kasım 2016 Pazar günü, şehrin eğlence ve yaşam merkezi LifePark'ta, sizlere eğlence dolu bir Pazar yaşatmak için sahnede olacak.

Lifepark içerisinde bulunan kapali alani ; şeffaf konseptli camekan CamBahçe, sıcak ortamıyla yazdan kalma bir gün yaşatacak.

Sabah Açık Büfe Brunch ile lezzetli başlayacak olan gün, arzu ederseniz gün boyu katılabileceğiniz çeşitli Meditasyon ve Workshop etkinlikleriyle devam edecek. Ormanın rahatlatıcı havasıyla dinlendirici ve huzur dolu bir pazar günü yaşarken latin müziğin efsanevi duayeni Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars'ın eğlenceli ezgileri sizi haftaya zinde hazırlayacak.

Program: Açık Büfe Zengin Brunch: 10.00 - 14.00

Konser Başlangıç : 15.00

** Açık büfe brunch 14.00 de bitmektedir. Konser katlım biletleri 14.00 den sonra alana giriş yapabilmektedir. Brunch paketi biletler için masa rezervasyonu yapılması gerekmektedir.

Rezervasyon için: 0553 294 6868/ 0212 226 3131

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Sunday Relax & Brunch By Ayhan Sicimoğlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement