Superman Geri Dönüyor! - Son Dakika
Güncel

Superman Geri Dönüyor!

Superman Geri Dönüyor!

Profilo Sinemaları takipçileri bu hafta, bizi Clark Kent'in köklerine götürecek 'Men of Steel' filmini 3D olarak ücretsiz seyredecek.

17.06.2013 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Men of Steel' Profilo Sinemaları Takipçilerine ÜCRETSİZ

Siz de bir arkadaşınızla birlikte bu kahkaha tufanının bir parçası olmak istiyorsanız, tek yapmanız gereken Profilo Sinemaları facebook sayfasının takipçisi olmak.

Profilo Sinemaları facebook takipçilerine ÜCRETSİZ BİLET dağıtmaya devam ediyor. Bu hafta Profilo Sinemaları takipçileri, süper kahraman Superman'in geçmişini irdeleyen 'Men of Steel' filmini 3D ayrıcalığıyla ÜCRETSİZ izleyebilecek. Siz de Profilo Sinemaları facebook sayfasındaki uygulamaya girin vizyondaki en güzel filmleri bir arkadaşınızla birlikte ücretsiz izleyin.

Sinemaseverlerin buluşma noktası Profilo Sinemaları, sosyal medyada çığır açacak kampanyalara devam ediyor. Bu hafta 'Men of Steel' filminin bir seansını tamamen facebook takipçilerine ayırıyor.

17 – 23 Haziran tarihleri arasında Profilo Sinemaları facebook sayfasındaki uygulamaya girerek, filmle ilgili soruları doğru yanıtlayan her 50. kişiye, 26 Haziran 2013 saat 19:30'da gerçekleşecek 'Men of Steel' filmi özel gösterimine 2 kişilik davetiye hediye! Bedava biletleri paylaşmak için uygulamaya facebook'daki yakın arkadaşlarınızı da davet edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Superman Geri Dönüyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement