Sylvester Stallone, Rambo 5 ve Sonraki Filmi Hakkında Konuştu - Son Dakika
Teknoloji

Sylvester Stallone, Rambo 5 ve Sonraki Filmi Hakkında Konuştu

Sylvester Stallone, Rambo 5 ve Sonraki Filmi Hakkında Konuştu

İlerleyen yaşına rağmen hız kesmeyi düşünmeyen Sylvester Stallone, önümüzdeki günlerde yeni filmlerle karşımıza çıkmaya devam edecek.

02.01.2015 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

68 yaşındaki aktör, bir süre önce aksiyon yıldızlarıyla dolu filmi The Expendables 3 (Cehennem Melekleri 3) ile seyircileri selamlamış ve bu filmiyle gişede 206 milyon doların üzerinde hasılat elde etmişti. Şimdi de sırada yeni filmler var.


Sizin de bildiğiniz gibi Sylvester Stallone'un en ünlü serileri Rocky ve Rambo'dur. İki seriyi de yeni nesil izleyiciyle buluşturan Stallone, yola Rambo 5 ile devam etmeyi düşünüyor ve onun sonrası için de ipucları veriyor.


Twitter'da bir mesaj paylaşan aktör, sıradaki Rambo filminin isminin Last Blood (Son Kan) olacağını doğruladı. Bu da Rambo serisinin artık biteceğini gösteriyor. Çünkü ilk Rambo filminin ismi de First Blood, yani İlk Kan idi.


Rambo: Last Blood'ta Stallone'un yanında Julie Benz ve Mickey Rourke gibi oyuncular da yer alıyor. Stallone, başrolün yanında yönetmen koltuğunda da oturacak.


Stallone, yeni Rambo'yu tamamladıktan sonra Scarpa isimli filmini yapacak. Bu film de ünlü gangster Greg Scarpa'yı temel alan biyografik bir film olacak.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Sylvester Stallone, Rambo 5 ve Sonraki Filmi Hakkında Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement