T-Hos Uyap Kurum Portal Entegrasyonu Neden Tercih Edilmeli? - Son Dakika
Ekonomi

T-Hos Uyap Kurum Portal Entegrasyonu Neden Tercih Edilmeli?

HOS Kurumsal Projeler Direktörü Mehmet Mert, T-HOS ve UYAP Kurum Portal entegrasyonunun tercih edilme nedenlerini Wise TV'ye anlattı.

19.02.2017 00:33

T-HOS Kurumsal Projeler Direktörü Mehmet Mert, T-HOS ve UYAP Kurum Portal entegrasyonunun tercih edilme nedenlerini Wise TV'ye anlattı.

T-HOS ve UYAP Kurum Portal entegrasyonunun tercih edilme nedenlerini sıralayan Mert, "UYAP ile Kurum portal Web Servis sözleşmesi yaptıktan sonra web servise erişimi açılıyor ve budan sonra kendi IT ekibi de devreye girip bu erişimi sağlayabilir. Fakat buradaki en büyük sıkıntılardan birisi hiçbir kurumun T-HOS gibi gelişmiş bir hukuk otomasyon sistemi yok. İkincisi UYAP Kurum Portal da yerinde duran bir servis değil sürekli kendini geliştiriyor. Her yıl en az dört versiyon çıkıyor ve bunların takip edilmesi gerekiyor. Eğer kurum kendi IT ekibiyle entegrasyonu seçerse IT ekibi  bu güncellemeleri de takip etmek zorunda kalacak ve  bu sürekli kendini tekrar eden bir maliyet. Buradaki entegrasyon sadece teknik bir entegrasyon değil yani sadece UYAP'ın Kurumsal Web Servis'lerindeki veriyi çekmiyoruz. Kurumsal Web Servis'ten gelen veriyi T-HOS'a çekiyoruz. T-HOS'un yapay zeka algoritmalarından ve filtrelerinden geçerek anlamlı veri haline geliyor. Yoksa çektiğimiz gibi eğer veriyi tutarsak UYAP Kurum Portalı"nın bir kopyasını yapmış oluruz ki amaç bu değil aslında" diye konuştu.

T-Hos Uyap Kurum Portal Entegrasyonu Neden Tercih Edilmeli?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi T-Hos Uyap Kurum Portal Entegrasyonu Neden Tercih Edilmeli? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement