Kayseri'den kısa kısa - Son Dakika
Güncel

Kayseri'den kısa kısa

Kayseri\'den kısa kısa

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, tam kapanmanın yaşandığı 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına yönelik 336 ayrı alanda besleme çalışmalarının gerçekleştirildiğini bildirdi.

24.05.2021 11:33  Güncelleme: 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, tam kapanmanın yaşandığı 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına yönelik 336 ayrı alanda besleme çalışmalarının gerçekleştirildiğini bildirdi.

Palancıoğlu, yazılı açıklamasında, kapanma sürecinde patili dostlarının aç kalmamaları için gerekli çalışmaların yapıldığını belirtti.

Düzenli olarak kuru mama ve yem bırakan ekiplerin sokak hayvanlarının kaplarındaki sularını yenilediğini kaydeden Palancıoğlu, "Mama dağıtımı sırasında hayvanların sağlık kontrollerini de yapan ekipler, tedavi ve bakıma muhtaç olanları Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürülerek tedavileri yaptırıyor." ifadelerini kullandı.

Kocasinan Belediyesi'nden sokak hayvanları için yemleme çalışması

Kocasinan Belediyesi, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında da beslenme olanakları azalan sokak hayvanları ve diğer canlılar için yemleme çalışması yaptı.

Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 70 adet beslenme noktasında yapılan çalışmaya katılan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, sokak hayvanları için beslenme noktalarına yem ve su bıraktı.

Hizmetten duydukları memnuniyeti belirten hayvanseverler ise çevreye ve doğaya hassasiyetinden dolayı Çolakbayrakdar'a teşekkür etti.

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi B Takım, devreyi lider tamamladı

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi B Takımı, 1. Ligi'nin 2. etap müsabakalarının sonunda devreyi lider tamamladı.

Oynadığı 15 maçta 14 galibiyeti olan Kocasinan Masa Tenisi B Takımı, topladığı 29 puan ile zirvede yerini korudu.

ERÜ'de "2. Kariyer Günleri" etkinliği düzenlendi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından "2. Kariyer Günleri" etkinliği düzenlendi.

Çevrimiçi olarak düzenlenen etkinliğe, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faik Bilgili ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Rektör Çalış, açılışta yaptığı konuşmasında, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından İşletme Bölümü, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, İktisat Bölümü, Uluslararası İlişkiler Bölümü, Maliye Bölümü oturumları ile devam eden etkinlik 28 Mayıs Cuma günü sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri'den kısa kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement