Tanı'da Yeni Eğitim Dönemi Başladı - Son Dakika
Güncel

Tanı'da Yeni Eğitim Dönemi Başladı

Tanı\'da Yeni Eğitim Dönemi Başladı

2015 Yılından itibaren faaliyetini sürdüren Tanı Koleji, 2018-2019 Eğitim – Öğretim Yılına düzenlediği iki tören ile "Merhaba" dedi.

18.09.2018 09:53

Tanı Kolejinde ilk tören ilkokul kampüsünde gerçekleştirildi. Bu yıl ilk öğrencilerini ağırlayan Tanı İlkokulunda öğrenciler kadar okul yöneticileri ve öğrencilerin aileleri de heyecanlıydı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşan Tanı İlkokulu Eğitim Koordinatörü Meral Şengüler, " Bizler Tanı İlkokulu ailesi olarak ilk öğrencilerimizi ağırlamanın mutluluğunu ve heyecanını bir arada yaşıyoruz. Uzman kadromuz ile Atatürkçü nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz " dedi.

İkinci tören ise Tanı Koleji bahçesinde gerçekleştirildi. Ortaokul ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin katıldığı açılış törenine Tanı Koleji korosu söyledikleri şarkılarla renk kattı. Törende mezun öğrenciler adına geçen yıl Özel Tanı Ortaokulundan mezun olan Cemre Arslan yaptı. Arslan yaptığı konuşmada emeği geçen tüm öğretmenlerine teşekkür ederek daha iyi yerlere gelebilmek için çok çalışacaklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tanı'da Yeni Eğitim Dönemi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement