Taraşçı Mahallesi Düzenlediği Yıl Sonu Sergisi Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Taraşçı Mahallesi Düzenlediği Yıl Sonu Sergisi Düzenledi

Taraşçı Mahallesi orta okulu aile birliği başkanlığı tarafından yıl sonu etkinlikleri düzenlendi.

01.06.2014 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzenlenen kermes ve sergiye Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve idari amirlerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Taraşçı Orta Okulu öğrencileri gündemde olan olaylar ve özel günler adına çeşitli el emeği çalışmalarını sergileme imkanı bulurken okul bahçesinde düzenlenen kermeste ise okulları ve öğrencileri yararına ev yapımı yemekler ve tatlılar satışa sunuldu.

Sergide öğrencilerin çalışmalarını inceleyen Tutal, öğrencileri ayrı ayrı tebrik ederek, okul sadece ders kitaplarından ibaret olmadığını kendilerini de bu doğrultuda güzel projeler hazırlamalarını takdir ettiğini söyledi.

Sergide, Soma'da maden yangınını gündeme alan ufak bir kız çocuğu güvenlik baretiyle dikkat çekti. Yüzünü kömür karasıyla boyayan kız yazdığı duygulu şiiriyle herkesi duygulandırdı.

Belediye Başkanı Tutal, Taraşçı Mahallesi sakinleri ile görüşerek mahallede yapılan ve yapılması istenilen çalışmalar hakkında görüşerek bilgi aldı. Taraşçı' nın da artık Seydişehir'in bir mahallesi olduğunu dile getirerek tüm mahallelerimize en iyi hizmeti götürmeye gayret ediyoruz dedi.

Seydişehir de kültürel zenginlik olarak görülen ve birlik-beraberliğin simgesi haline gelen şenlik, kermes ve sergiler çevre mahallelerde oldukça önem arz ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Taraşçı Mahallesi Düzenlediği Yıl Sonu Sergisi Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement