Tarsus Ticaret Borsası'ndan Gtb'ye Ziyaret - Son Dakika
Ekonomi

Tarsus Ticaret Borsası'ndan Gtb'ye Ziyaret

Tarsus Ticaret Borsası yönetici ve personellerinden oluşan heyet, TOBB akreditasyon sistemi çerçevesinde birimlerarası kıyaslama çalışmalarında bulunmak üzere Gaziantep Ticaret Borsası'nı (GTB) ziyaret etti.

10.09.2018 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarsus Ticaret Borsası yönetici ve personellerinden oluşan heyet, TOBB akreditasyon sistemi çerçevesinde birimlerarası kıyaslama çalışmalarında bulunmak üzere Gaziantep Ticaret Borsası'nı (GTB) ziyaret etti.

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Fatma Temel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer, Genel Sekreter Hasan Şanlı ve personellerinden oluşan heyet, GTB'yi ziyaret ederek, sürdürülen akreditasyon çalışmaları ve projeler hakkında bilgi aldı.

GTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cesim Arslan, Ali Alagöz, yönetim kurulu üyesi Bilal Darı ve genel sekreter Özgür Bayram tarafından karşılanan Tarsus heyeti, burada ilk olarak GTB personellerinin katılımıyla düzenlenen istişare toplantısına katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını yapan GTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cesim Arslan, komşu ve kardeş borsa, Tarsus Ticaret Borsası'nın yönetici ve personellerini, aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Gaziantep ekonomisi hakkında bilgiler veren Arslan, Gaziantep'in tarıma dayalı sanayide Türkiye'ye başkentlik yaptığını ifade etti.

GTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Alagöz ise borsalar arasındaki diyalogların ve ikili iş birliği çalışmalarının geliştirilmesinin önemine işaret etti.

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer ise yaptığı konuşmada, GTB'ye sürdürdüğü proje ve çalışmalarda başarılar diledi.

GTB'nin ev sahipliğinde gerçekleştirdikleri kıyaslama çalışmalarının her iki borsa için de faydalı olacağına inandıklarını belirten Seçer, ayrıca Tarsus Ticaret Borsası'nda işlem gören ürünler ve borsanın faaliyetleri hakkında da bilgiler verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Tarsus Ticaret Borsası'ndan Gtb'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement