Tasarım Ödüllü Emura İle Yazlar Serin, Kışlar Sıcak - Son Dakika
Güncel

Tasarım Ödüllü Emura İle Yazlar Serin, Kışlar Sıcak

iF Ürün Tasarım ödülü sahibi Daikin Emura, şıklığının yanı sıra üstün performansı, optimum hava dağılımı ve çok sessiz çalışma özellikleriyle yıl boyu konfor ve kalite arayanların tercihi haline geliyor.

02.04.2012 17:06

Her mevsimde konforlu ısı ve uyumlu nem düzeyi sağlayan Daikin Emura, tasarım ile malzemenin, şekil ile fonksiyonun ve akıllı ısıtma ile verimli soğutmanın mükemmel birlikteliğini temsil ediyor.

Tasarım kalitesi, işçilik, malzeme seçimi, yenilikçi yaklaşım, çevreye etkileri, fonksiyonellik, ergonomi ve güvenlik gibi çok çeşitli kriterler göz önünde bulundurularak iF Ürün Tasarım Ödülü'ne layık görülen Daikin Emura'nın ultra ince profili ve mat kristal beyazı veya eskitme alüminyum şık dış yüzeyi, Emura'yı bir ev elektroniğinden mobilyaların doğal bir parçasına dönüştürüyor.

Maksimum konfor, minimum ses ve enerji tasarrufu bir arada...

Standart klimalara göre yarı yarıya daha sessiz çalışan Daikin Emura ile yazın sıcaklamaya, kışın ise üşümeye son...

Daikin Emura, haftalık programlanabilir uzaktan kumandasıyla dış ortam koşullarında soğutma için -10 ila 46°C, ısıtma için ise -15 ila 18°C arasında çalışabiliyor. Sahip olduğu akıllı göz sensörü de odada bulunan insanları algılayarak oda boşaldığında otomatik olarak enerji tasarruflu moda geçiş yapıyor. Ayrıca, A sınıfı enerji kategorisindeki bu klima inverter teknolojisi sayesinde çalışmaya başlama ve durdurma sırasındaki enerji tüketimini önlüyor ve daha kararlı sıcaklıklar elde edilmesini sağlıyor.

Şimdi uyku vakti...

Daikin Emura, gece ayar moduyla aşırı ısınmayı veya aşırı soğumayı önleyerek konforlu bir uyku sunuyor. Konfor modu, ünitenin soğuk hava etkisi yaratmayacak şekilde çalışmasını garanti ediyor. Soğutma sırasında soğuk havanın doğrudan insanların üzerine gelmesini önleyen Daikin Emura, ısıtma sırasında da sıcak havanın odanın alt kısmına doğru u?flenmesini sağlıyor.

Güçlü çalışma moduyla odaları hızlı bir şekilde ısıtan veya soğutan Emura, otomatik salınım sistemi sayesinde de odanın her tarafından eşit derecede sıcaklık veriyor. Titanyum apatit fotokatalitik hava temizleme filtresi ise havadaki mikroskobik toz partikülerlerini temizlerken bakteri ve virüs gibi organik kirleticileri de emiyor ve kötü kokuları gideriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tasarım Ödüllü Emura İle Yazlar Serin, Kışlar Sıcak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement