Tatil Rekortmenleri - Son Dakika
Magazin

Tatil Rekortmenleri

Tatil Rekortmenleri

Şov Dünyasının Yıldızları, Tatile Doymuyor! Ünlü İsimler Geçtiğimiz Yıl Dünyanın Dört Bir Yanındaki...

19.07.2013 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NAOMI CAMPBELL

ALTI HAFTADA BİR KAÇIYOR

Dünya jet-set'inden dostlarıyla tatile çıkmayı çok seven Naomi Campbell, altı haftada bir tatil yapmazsa, kontrolünü kaybettiğini söylemişti. Geçen Ağustos'ta, o zamanki sevgilisi Vladimir Doronin'in lüks yatında Ibiza'da görüntülenen Campbell; Kasım'da Hindistan'da, Ocak'ta ise Miami'de tatil yaptı.

#Sayfa#

LEONARDO DICAPRIO

GÜZELLERLE TATİLDE

Ünlü aktör Leonardo DiCaprio, özel jetiyle seyahat etmeyi seviyor. Geçtiğimiz yıl dokuz kez tatile çıkan ünlü oyuncunun favori adresi Hawaii... Burada Temmuz ayında Victoria's Secret mankeni Erin Heatherton ile görüntülenen ünlü oyuncu; Mayıs'ta Venedik'te ailesiyle, Haziran'da ise Alman manken Toni Garrn ile Paris'te tatil yaptı.

#Sayfa#

RITA ORA

LÜKS SUİTLERİ SEVİYOR

İngiliz pop yıldızı Rita Ora; geçen yıl Ocak ayında Phuket ve Dubai ile başladığı tatil serüvenine Mart ayında Las Vegas ve Monte Carlo'da, Mayıs'ta Los Angeles'ta, Temmuz'da ise Miami'de devam etti. Monte Carlo'da gecesi 10 bin dolarlık suitlerde kalan şarkıcı, Ibiza'da ise haftalık 12 bin dolara lüks bir villa kiraladı.

#Sayfa#

TAMARA ECCLESTONE

BİR YILDA 18 KEZ SEYAHAT ETİ

F1 patronu Bernie Ecclestone'un kızı Tamara Ecclestone, geçtiğimiz yıl tam 18 kez tatile çıktı. Bir yıl içinde Miami'den Venedik'e, Dubai'den Meksika'ya kadar birçok farklı yere giden Ecclestone; haftalık kirası 600 bin dolar olan süper lüks bir yatla Hırvatistan turu da yaptı

#Sayfa#

DENISE VAN OUTEN

EŞİNİ EVDE BIRAKIYOR!

İngiliz oyuncu ve televizyon yıldızı Denise Van Outen; şarkıcı eşi Lee Mead yerine, sık sık arkadaşlarıyla birlikte tatil yapıyor. Geçen yıl Temmuz ayında kız arkadaşlarıyla Ibiza'da görülen ünlü yıldız, Eylül'de ise kızıyla birlikte Tayland'a gitti. Yeni yılı dostlarıyla Dubai'de karşılayan Van Outen, yıl içinde iki kez daha Dubai'de tatil yaptı.

#Sayfa#

RIHANNA

2 MİLYON $ HARCADI

Tatilde su gibi para harcayan pop yıldızı Rihanna, geçtiğimiz yıl süper lüks bir yatla çıktığı tur için 2 milyon dolar ödedi. Bu yıl da aynı yatı kiralayan Rihanna, düzenlediği partilerde şişesi bin dolar olan pembe şampanyalardan içiyor. Geçtiğimiz yıl yedi kez tatile çıkan ünlü şarkıcı; Şubat ayında Hawaii'de, Aralık'ta ise memleketi Barbados'ta gecesi 7 bin dolar olan Sandy Lane'de tatil yapmıştı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Tatil Rekortmenleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement