TBMM Başkanı Şentop, EITPA 2'nci Genel Konferansı kapsamında moderatörlük yaptı - Son Dakika
Güncel

TBMM Başkanı Şentop, EITPA 2'nci Genel Konferansı kapsamında moderatörlük yaptı

- TBMM Başkanı Şentop, EITPA 2'nci Genel Konferansı kapsamında moderatörlük yaptı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi 2'nci Genel Konferansı kapsamında moderatörlük yaptı.

01.06.2021 18:43  Güncelleme: 00:26

- TBMM Başkanı Şentop, EITPA 2'nci Genel Konferansı kapsamında moderatörlük yaptı

İSLAMABAD - TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi 2'nci Genel Konferansı kapsamında moderatörlük yaptı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Pakistan'da temaslarını sürdürüyor. Şentop, başkent İslamabad'da Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi 2'nci Genel Konferansı'nın "İklim Değişikliğinin Kadınlar Üzerindeki Etkisi: Bölgesel Parlamentolardaki Olumlu Eylemler" temalı oturumuna moderatörlük yaptı. Şentop konuşmasında, "İklim değişikliği uluslararası gündemin en önemli meselelerinden birisi olmaya devam eder ilgili kuruluşlarca dünya ölçeğinde yapılan hesaplar ve projesksiyonlar meselenin ciddiyetini hesaplamaktadır. İklim değişikliği sınır tanımayan ve gelişmişlik düzeyinden bütün ülkeleri etkileyen günümüzün en önemli küresel imtihanları arasında yer almaktadır" ifadelerini kullandı.

Şentop ayrıca, "Küresel çevre sorunlarının çözümü ulusak ölçekteki gayretler ile birlikte ikili bölgesel ve çok taraflı düzeyde uluslararası işbirliğini gerekli kılmaktadır" dedi.

TBMM Başkanı Şentop, EITPA 2\'nci Genel Konferansı kapsamında moderatörlük yaptı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel TBMM Başkanı Şentop, EITPA 2'nci Genel Konferansı kapsamında moderatörlük yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement