Tecrübeli Teknik Adam Samet Aybaba: Sevdiğim Hakem Yok - Son Dakika
Spor

Tecrübeli Teknik Adam Samet Aybaba: Sevdiğim Hakem Yok

Tecrübeli Teknik Adam Samet Aybaba: Sevdiğim Hakem Yok

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, Türkiye'de sevdiği bir hakem olmadığını söyledi.

18.04.2018 20:04

Aybaba, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından İletişim Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen "A'dan Z'ye Futbol" adlı konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Futbol hayatına nasıl başladığını anlatan Aybaba, ligde inişli çıkışlı bir grafik sergilediklerini dile getirerek, "Oyuncularım seneye belki daha iyi bir konuma gelecek ama bu yıl da yaptıkları işler ortada. Keyifli maçlar var, oynamayı seviyorlar." dedi.

"ÖNCE BABALARINI SONRA ÇOCUKLARINI ÇALIŞTIRIYORUZ"

Aybaba, kulüpte aile ortamı olduğunu belirterek, "Hatta aile olma özelliğini de çocuklarını getirerek devam ettiriyorlar. Kulüpte Kone'nin 8, Robinho'nun 6 çocuğu var. Önce babalarını sonra çocuklarını çalıştırıyoruz." diye espri yaptı.

"KONE KARAKTERLİ BİR OYUNCU"

Bir öğrencinin futbolculardan Arouna Kone ve Thievy Bifouma'nın son haftalarda performanslarında düşüş yaşandığını söylemesi üzerine Aybaba, şunları kaydetti:

"Kone'yi Levante istedi, bize ve kendisine iyi para teklif ettiler. İnanılmaz karakterli bir çocuk, bize gelip 'Beni İspanya'dan istiyorlar, daha da fazla para veriyorlar, bunu değerlendireyim gideyim' demedi. Biz onunla ilgili yorumu yaptık, takıma katkılarını düşündük. Karakterli bir oyuncu olduğu için takımı daha iyi yönettiğini düşündük. Biz bu büyük paradan vazgeçtik. Tabii o ara bir düşüş yaşadı, aklı gitti, geldi. Bir de sakatlık onu gerçekten çok yıprattı. Bifouma'ya ise yapacak bir şey yok, çıldırmaya devam. Vur diyoruz vurmuyor, geç diyoruz geçmiyor, öyle gidiyor ama kaleye en hızlı giden oyuncumuz."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Tecrübeli Teknik Adam Samet Aybaba: Sevdiğim Hakem Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ++++++++: akbaba senide kimse sevmiyor defol git sivassporu batırdın 0 1 Yanıtla
  • ALBATROS: Nasıl Sevindik Nasıl, İnşallah Hayırlısıyla Ak Partisinin Bir Kez Daha Seçimlerden Sonra Daha İyi Hizmet Ve Başarılara Muaffak Olacağına ,Lakin Ülkemizin Ana Muhalefetinin Başkanı Ve Bazı Koyunlarının ,Entel Dantellerin ,Kaypak Solcuların ,Mor Sümbüllü Lolişlerimizin Erken Seçim Kararına Nasıl Üzülüpte Acı ,Acı Melemeleri Bizi Bayağı Şaşırttıki ,Yinede Hallerine Acısakta Sonuçların Ve Erken Seçim Kararlarının Sonucunda Bu Ülkeye Ak Partisinin Yapacağı Hizmetlere Sevinmemizi Engelleyemeyecek Gari. 0 0 Yanıtla
    erkan stefan: kimsin la her yerde sen 0 0

Advertisement