Tekbilek'ten Bursa'da Huzurlu Konser - Son Dakika
Güncel

Tekbilek'ten Bursa'da Huzurlu Konser

Tekbilek\'ten Bursa\'da Huzurlu Konser

'Temaşa-i Ramazan' programı kapsamında konser veren usta sanatçı Ömer Faruk Tekbilek, sevenlerine huzur dolu bir müzik ziyafeti çekti.

15.07.2013 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Temaşa-i Ramazan programı, Rumeli yöresi halk danslarıyla renklendi.

Temaşa-i Ramazan programı, birbirinden özel sanatçıların konserleriyle devam ediyor. Bursalılar, bu kez usta sanatçı Ömer Faruk Tekbilek'i Merinos'ta dinleme fırsatını buldu.

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür A.Ş. tarafından organize edilen Temaşa-i Ramazan programı, Merinos Parkı'nda huzur dolu bir konsere imzasını attı. Usta sanatçı Ömer Faruk Tekbilek, Bursa'da hayranlarıyla bir araya geldi. Birbirinden farklı enstrümanlarla hayranlarına tadına doyulmaz bir konser keyfi sunan Tekbilek, Bursa'da çok yoğun ilgi gördü. 'Temaşa-i Ramazan'da usta sanatçı Tekbilek'in konserini keyifle dinleyen vatandaşlar, aynı akşam sahnelenen Rumeli yöresi halk danslarını da ilgiyle izledi. Namık Kemal Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Halk Dansları ekibi, birbirinden güzel oyunlarını başarıyla sahneleyerek, vatandaşlara coşkulu bir gösteri sundu. Programın sonunda Kültür A.Ş. Genel Müdürü Rıfat Bakan, usta sanatçı Ömer Faruk Tekbilek'e teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tekbilek'ten Bursa'da Huzurlu Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement