Tekirdağ'da "Namık Kemal Kitap Festivali" Düzenlenecek - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da "Namık Kemal Kitap Festivali" Düzenlenecek

Tekirdağ'da, Tayfun Şahin Kültür Sanat Evi ve Elifce Kitabevi işbirliğiyle 8-17 Nisan tarihlerinde, "Namık Kemal Kitap Festivali" düzenlenecek.

06.04.2016 13:05

Tekirdağ'da, Tayfun Şahin Kültür Sanat Evi ve Elifce Kitabevi işbirliğiyle 8-17 Nisan tarihlerinde, "Namık Kemal Kitap Festivali" düzenlenecek.

Yazar Tayfun Şahin, yaptığı açıklamada, bu yıl ikincisi düzenlenecek festivalin, 30 yazara ev sahipliği yapacağını söyledi.

Tekirdağlı bir yazar olarak, yazmak kadar okutmayı da istediğini ve bu nedenle 4 yıldır kentte kitap etkinlikleri düzenlediklerini ifade eden Şahin, "İki yıldır bunu markalaşmayla daha profesyonel hale getirdik. Geçen sene de çok iyi yazarları ağırladık. Bu yıl da ilklere imza atacağız. İlk defa 7 yazarla aynı anda açılış yapacağız." dedi.

Festivalde bu yıl hafta içlerini tamamen çocuklara ayırdıklarını aktaran Şahin, şu ifadeleri kullandı:

"Cuma gününü anaokul öğrencileri için hazırladık. Bununla kalmayarak festivale özel kumbaralar bastırdık. Her ilkokula bu kumbaralar dağıttık. Böylece öğrencinin kitap için para biriktirmesini sağlayıp fuara geldiğinde ucuz kitap alması hedefleniyor. Bu yıl önemli etkinliklerimizden birisi de son günlerde popüler olan Wattpad yazarlarını misafir etmek olacak. Gençlerde Wattpad çılgınlığı esiyor. Festivalin son haftasını Tekirdağlı yazarlara ayırdık. Aslında açılış konuklarımızın her biri kendi dalında usta yazarlar. Ahmet Ümit, Sinan Akyüz, Vehbi Vakkasoğlu, Nazif Gürdoğan, Kamil Berse, ilk günkü konuklarımız. Kitapseverler sosyal paylaşım ağlarımızı takip ederek her türlü bilgiyi edinebilirler."

Şahin, festivalin açılış konuğunun yazar Ahmet Ümit olacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da 'Namık Kemal Kitap Festivali' Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement