Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Hayrabolu SYDV Yardımları.

05.06.2014 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayrabolu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), ihtiyaç sahibi 567 vatandaşa yardımda bulundu.

Hayrabolu Kaymakamı ve Vakıf Başkanı Tamer Orhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mayıs ayında nakdi olarak 567 yardıma muhtaç kişiye 97 bin 821 TL yardımda bulunulduğu söyledi.

Eşi vefat etmiş kadınlara yönelik yardım programı kapsamında 38 kişiye nakdi olarak 19 bin 500 TL, 124 kişiye diğer aile yardımları olarak 25 bin 250 TL yardım yapıldığını anlatan Orhan, çeşitli kalemlerde toplam 567 kişiye maddi yardım yaptıklarını belirtti.

-Çevre Haftası

Hayrabolu'da Çevre Haftası, nedeniyle  "Çevre Yürüyüşü" düzenlendi.

Anıt Park'tan belediye hizmet binasına kadar yapılan yürüyüşe, Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, belediye meclis üyeleri ile öğrenciler katıldı.

HayraboAltayoğlu, yapılan etkinliklerle, öğrenciler ve vatandaşlara çevre bilincinin aşılanmasını sağlamayı amaçladıklarını, hafta nedeniyle fidan dikimi ve sportif yarışmalar düzenlediklerini söyledi. Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında kompozisyon, resim ve şiir dallarında derece giren öğrencilere ödülleri de verildi.

Hafta dolayısıyla Malkara'da da etkinlik düzenlendi.

Hükümet Konağı önündeki törende TEMA Malkara Gönüllü Sorumlusu Hasan Akçay, değişen iklimlerin dünyadaki tüm ekosistemleri ve medeniyeti etkilediğini belirttti. En iyi meşe palamudu yetiştiren ve mavi kapak toplama kampanyasında başarı gösteren okullara ödülleri Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul tarafından verildi.

Daha sonra Yurdakul, Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan Ayhan, belediye personeli ve öğrenciler ilçenin caddelerini ellerindeki süpürgeler ile temizlediler. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement