Tekirdağ Trofesi 3'üncü Ayak Yarışları Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Tekirdağ Trofesi 3'üncü Ayak Yarışları Sona Erdi

Tekirdağ Trofesi 3\'üncü Ayak Yarışları Sona Erdi

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü, faaliyet programı kapsamında gerçekleştirilen Tekirdağ Trofesi 3’üncü Ayak Yelken Yarışları, düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

07.12.2015 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü, faaliyet programı kapsamında gerçekleştirilen Tekirdağ Trofesi 3'üncü Ayak Yelken Yarışları, düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü'nde düzenlenen madalya törenine, yelkenci sporcular, sporcuların aileleri, kulüp üye ve yöneticileri katıldı.

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü tarafından düzenlenen organizasyonda, 5 kategoride yarışan yelkencilerden dereceye girenlere kulüp tesislerinde düzenlenen etkinlikle madalyaları verildi.

İlk olarak optimist genel kategorisinde ilk 3'e giren Arda Ayyıldızbayraktar, Erdem Taşkoparan ve Alev Erkan madalyalarını aldı. Optimist junior kategorisinde, ilk 3'e giren Can Özbilen, Ege Ayyıldızbayraktar ve Cem Eren, Optimist kızlar kategorisinde ilk 3'e giren Alev Erkan, Hande Sinem Bulut ve Ceren Düşünen ile Laser 4.7 genel kategorisinde 1'inci olan Barkın Vartemel, düzenlenen tören ile madalyalarını aldı.

Radial genel kategorisinde birinci olan milli sporcu Ayşenur Ordan Malezya'da Dünya Şampiyonası'na katılacak. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tekirdağ Trofesi 3'üncü Ayak Yarışları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement