Terme'de Ölen 7 Kişi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Terme'de Ölen 7 Kişi Toprağa Verildi

Terme\'de Ölen 7 Kişi Toprağa Verildi

Samsun'un Terme İlçesi'nde su kanalına uçan minibüste hayatını kaybeden aynı aileden 7 kişi, Artvin'in Şavşat İlçesi'nde toprağa verildi.

23.07.2012 15:21  Güncelleme: 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Terme İlçesi'nde su kanalına uçan minibüste hayatını kaybeden aynı aileden 7 kişi, Artvin'in Şavşat İlçesi'nde toprağa verildi. Kazada annesi, babası, iki ardeşi, babaannesi, anneannesi ve dedesini kaybeden; ailesinden geriye bir yaralı kardeşi kalan Abdülkerim Yazıcı'nın cenaze namazı sırasında, "Ailemi son kez göreyim" diyerek tabutları açtırması yürekleri dağladı.

İstanbul'da yaşayan ve Artvin'in Şavşat İlçesi'ndeki yeğenleri Kemalettin Altun'un düğün töreni için memleketlerine gelen Yazıcı ailesini taşıyan minibüs, Samsun'un Terme İlçesi'nde kaza yaptı. Su kanalına uçan minibüste sürücü Emin Yazıcı (41), eşi Şazime Yazıcı (48), oğlu Erdem Yazıcı (20), kızı Damla Yazıcı (17), annesi Müfide Yazıcı (66), babası Rahim Yazıcı (67) ile kayınvalidesi Hatice Turanlı (89) hayatını kaybetti. Kazada Emin Yazıcı'nın ağır yaralanan oğlu Eren Yazıcı'nın (15) tedavisi ise 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde devam ediyor.

CENAZE NAMAZI TARLADA KILINDI

Kazada hayatını kaybeden Yazıcı ailesinin cenazeleri bu sabah Şavşat Devlet Hastanesi morgundan alınarak Yavuz Köyü'ne getirildi. Cenazeler ve cemaat cami avlusuna sığmayınca cenaze namazı köyde bir tarla içerisinde kılındı. Cenaze törenine Şavşat Kaymakamı Abdullah Köklü, Şavşat Belediye Başkanı Mehmet Naci Köroğlu ile çok sayıda vatandaş katılı.

"NE OLUR, AİLEMİ SON BİR KEZ GÖREYİM"

İşi nedeniyle İstanbul'da kalan ve düğüne gelemeyen ailenin oğlu Abdülkerim Yazıcı (18), cenazelerin araçtan indirilmesi ve taşımasına yardım ettikten sonra helallik istendiği sırada gözyaşlarına boğuldu. Ayrı ayrı kılınan cenaze namazlarının ardından, "Ne olur, ailemi son bir kez göreyim" diyerek cenazelerin yüzlerinin açılmasını isteyen Yazıcı'nın bu isteği yürekleri dağladı. Kaybettiği ailesine son bir kez bakan Yazıcı, yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Cenaze namazının ardından ailenin 6 ferdi Yavuzköy'deki aile kabristanlığında toprağa verildi. Kazada hayatını kaybeden Hatice Turanlı ise ilçenin Dereli Köyü'nde defnedildi. - Artvin/ Şavşat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Terme'de Ölen 7 Kişi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement