Tesla Model 3 Güvenli Bulunmadı - Son Dakika
Ekonomi

Tesla Model 3 Güvenli Bulunmadı

Tesla Model 3 Güvenli Bulunmadı

Tesla Model 3 markanın elektrikli modellerinden. Tesla daha önce piyasaya sunduğu bir çok otomobil ile müşterilerin beğenisini kazanmıştı.

22.05.2018 10:56

Tesla Model 3 markanın elektrikli modellerinden. Tesla daha önce piyasaya sunduğu bir çok otomobil ile müşterilerin beğenisini kazanmıştı. Ancak son gelen raporlar kafaları biraz karıştırdı.

Fren mesafesi beğenilmedi

Tüketici raporlarına göre Model 3 hakkında en büyük kusurun uzun fren mesafesi olduğu yönünde. Tüketici Raporları açıkladığı gibi, Model 3, 96 km/ s hız ile giderken durdurmak için 46.3 metreye ihtiyaç duyulduğu bildirildi. Bu değerin standart bir modelin duruş mesafesinden daha da uzun olduğu iddia edilmiş.

Testler tekrar edildi

Tesla, bu konuya hızlıca itiraz ederek, araçlarının aynı hızda durmak için sadece 40.5 metreye ihtiryaç duyduğunu açıkladılar. Akabinde bu değere hava şartlarının, sıcaklığın ve asfaltın kalitesinin etki ettiği bildirildi. Tüketici Raporları, "test, SAE International tarafından tasarlanan endüstri standardı prosedürüne göre yapıldı. Test sırasında frenlemenin ardından belirli bir soğuma süresi konularak tekrarlandı. Ancak mesafeler markanın iddia edildiği gibi olmadığı belirtildi. Bunun yanında farklı bir Model 3 ile testler tekrarlandı. Ancak sonuçların aynı olduğu görüldü. Modelde şikayet edilen bir başka durum 15 inç büyüklüğündeki ekrana tüm kontrollerin yerleştirilmesi. Bu durumun kontrol mekanizmasını yavaşlattığı iddia edildi. Ayrıca otomobilin sert sürüşü, desteksiz arka koltuklar ve rüzgar gürültüsü model ile ilgili diğer şikayetler arasındaydı.

The post Tesla Model 3 güvenli bulunmadı appeared first on Carmedya.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Ekonomi Tesla Model 3 Güvenli Bulunmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement