Tiyatrocu Mahkumlar - Son Dakika
Güncel

Tiyatrocu Mahkumlar

Tiyatrocu Mahkumlar

Dalaman Açık Cezaevi mahkumlarından oluşan tiyatro grubu, Ortaca'da 'Köyden İndim Şehre' adlı tiyatro oyununu sahneledi.

30.03.2013 15:41

Dalaman Açık Cezaevi mahkumlarından oluşan tiyatro grubu, Ortaca'da 'Köyden İndim Şehre' adlı tiyatro oyununu sahneledi. İzleyenler, oyuncuları ayakta alkışladı.

Ortaca Ortaokulu Salonu'nda sahnelenen oyunu Ortaca Belediye Başkan Vekili Cemil Durak, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi. Salon tamamen dolarken, bazı seyirciler ayakta kaldı. Belediye Başkan Vekili Cemil Durak, oyun öncesinde yaptığı açıklamada, Dalaman Halk Eğitim Merkezi ile Dalaman Açık Ceza ve İnfaz Kurumu Müdürlüğü'nün işbirliği ile hazırlanan oyundan herkesin keyif alacağını söyledi.

Fethiye Karaçulha Çok Programlı Lisesi Edebiyat Öğretmeni Mesut Taşdemir oyunun hem yönetmenliğini yaptı, hem de başrolünü üstlendi. Oyunda, Kemal Uçar, Mehmet Tavaslı, Hüseyin Teke, Ali Türkücü, Özer Aslan, Ökkeş Gök, Ali Kevsercan, Süleyman Aydın, Remzi Kaya ve Turgay Sevencan adlı mahkumlar rol aldı. Komedi tarzındaki oyunun arasında söylenen türkülere izleyiciler de büyük coşkuyla eşlik etti.

Oyunun yönetmeni Mesut Taşdemir, " Cevat Fehmi Başkut'un eserinden uyarlanan bu oyun Isparta, Burdur, Antalya, Muğla, Fethiye cezaevlerinde ve ilk defa Dalaman'da tiyatroseverlerle buluşturduk. Oyuncuların çok heyecanlı ve istekli olmaları bizlere memnun etti. Oyunun beğenilmesinden de ayrı bir memnuniyet duyduk. Destek bulursak, çalışmalarımızı aralıksız sürdürmek istiyoruz" dedi. - Muğla/ Dalaman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tiyatrocu Mahkumlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement