Tokatspor'da Moraller Bozuk - Son Dakika
Yerel

Tokatspor'da Moraller Bozuk

Teknik direktör Bulut: "Aydınspor 1923 karşısında ilk yarı iyi oynadık ama ikinci yarı 9 kişi kaldığımız için istediğimiz futbolu oynayamadık ve sahadan yenik ayrıldık, üzgünüz"

23.03.2014 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, "Aydınspor 1923 karşısında ilk yarı iyi oynadık ama ikinci yarı 9 kişi kaldığımız için istediğimiz futbolu oynayamadık ve sahadan yenik ayrıldık, üzgünüz" dedi.

Bulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Aydınspor 1923'e deplasmanda 1-0 yenildikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Maçı kazansaydık bir üst sıraya yükselecektik ama olmadı. Bu hafta rakiplerimizin de kazanamaması bizi biraz da olsa rahatlattı" diye konuştu.

Maçın ilk yarısında iyi oynadıklarını ancak buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini dile getiren Bulut, "İkinci yarı ise Caner'in sakatlığı nedeniyle oyuncu değişikliği yaptık ancak bu değişiklik bizi olumsuz etkiledi. İkinci yarı savunmada yaşadığımız sorunlar nedeniyle talihsiz bir şekilde gol yedik. Aydınspor 1923 karşısında ilk yarı iyi oynadık ama ikinci yarı 9 kişi kaldığımız için istediğimiz futbolu oynayamadık ve sahadan yenik ayrıldık, üzgünüz" ifadesini kullandı.

Caner Turp'un sakatlığının devam ettiğini belirten Bulut, "Haluk Ulaşoğlu ve Recep Yaşar ise yarından itibaren antrenmanlara başlayacak" dedi. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tokatspor'da Moraller Bozuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement