Topcar Porsche 911'e El Attı - Son Dakika
Ekonomi

Topcar Porsche 911'e El Attı

Topcar Porsche 911\'e El Attı

WWW.CARMEDYA.COM – Spor otomobiller arasında en üretken markalardan olan Porsche, TopCar tarafından mercek altına alınmış.

17.03.2018 14:56

WWW.CARMEDYA.COM – Spor otomobiller arasında en üretken markalardan olan Porsche, TopCar tarafından mercek altına alınmış. Ortaya çıkan proje iştahları kabartır nitelikte.

TopCar Porsche 911"e el attı

TopCar"ın Stinger GTR Carbon Edition konsepti otomobile farklı bir hava katmış. Rus modifikasyon şirketi otomobilin tasarımını elden geçirdi. Otomobilin tamamında karbon kaplama kullanılmış. Ayrıca ayna kapaklarında da aynı malzeme kullanılmış.

Otomobilin içerisinde de bir çok malzeme karbon fiberden tasarlanmış. Ayrıca otomobilin en vurucu noktası ise içerideki bazı kaplamalarda altın kaplama kullanılmış olması. Kapı içlerindeki bazı trimler, koltuk ayar tuşları, dites topuzunun altındaki bazı bölümler bu kaplama ile bezenmiş.

Topcar Porsche 911'e El Attı

Performansa gelince, TopCar, Porsche 911"inizin gücünü 750 HP"ye çıkaracak bir kit sunuyor. Hem tasarım hem de performans anlamında model iddialı konuma gelmiş gibi görünüyor.

The post TopCar Porsche 911"e el attı appeared first on Carmedya.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Ekonomi Topcar Porsche 911'e El Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement