Trabzon Göçük Altında Kalan İşçi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Trabzon Göçük Altında Kalan İşçi Toprağa Verildi

Bartın'da hastane inşaatındaki göçükte toprak altında kalarak yaşamını yitiren Hayati Erdoğan (40) memleketi Trabzon'un Maçka ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

24.09.2018 17:34

Bartın'da hastane inşaatındaki göçükte toprak altında kalarak yaşamını yitiren Hayati Erdoğan (40) memleketi Trabzon'un Maçka ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Olay, Bartın'ın Şiremirçavuş mahallesindeki devlet hastanesi inşaatında dün meydana geldi. İnşaattaki göçük altında kalan Hayati Erdoğan (40) yaşamını yitirdi. Erdoğan için memleketi Trabzon'un Maçka ilçesinde öğlen vakti cenaze namazı kılındı. Cenazede Erdoğan'ın yakınları gözyaşlarını tutamadı. Arıkaya Taşköprü Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Erdoğan'ın cenazesi toprağa verildi.

3 çocuk babası Hayati Erdoğan'ın 2 ay önce kız çocuğu dünyaya gelmişti.

'İHMALİ ARAŞTIRACAĞIZ'

Hayati Erdoğan (40)?ın ağabeyi Hüseyin Erdoğan olayda bir ihmal olup olmadığının takipçisi olacaklarını belirterek Bize verilen bilgi kullandığı kamyonuyla göçük altında kaldı. 10 yıldır aynı şirkette çalışıyordu. Ramazan Bayramından hemen sonra Bartın'a gitmişti. Kurban Bayramında izne geldi. Üç gün kaldı ve hemen döndü. Kardeşimin 3 kız çocuğu var en küçüğü 2.5 aylık. Eslem'i bir kere gördü. Doğduğunda bile görmemişti. Kurban Bayramında 3 günlük izine gelip tekrardan gitmişti. Aldığımız haberlere göre acele edilerek ortaya çıkan bir ihmal var gibi görünüyor. Ama kimseyi zan altında bırakmak istemiyoruz. Araştırmalarımızı yapacağız dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzon Göçük Altında Kalan İşçi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement