Tüpraş Yönetim Kurulu Başkanı Koç: Başarmanın Tek Yolu Dayanışmadır - Son Dakika
Güncel

Tüpraş Yönetim Kurulu Başkanı Koç: Başarmanın Tek Yolu Dayanışmadır

Tüpraş Yönetim Kurulu Başkanı Koç: Başarmanın Tek Yolu Dayanışmadır

Tüpraş'ın kuruluşunun 28'inci Yıldönümü etkinliklerinde konuşan Tüpraş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, dünyanın ve Türkiye'nin zorlu dönemden geçtiğini belirterek, "Bu rekabet ile başa çıkmanın ve başarmanın tek yolu dayanışmadır" dedi.

20.11.2011 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüpraş'ın kuruluşunun 28'inci Yıldönümü etkinliklerinde konuşan Tüpraş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, dünyanın ve Türkiye'nin zorlu dönemden geçtiğini belirterek, "Bu rekabet ile başa çıkmanın ve başarmanın tek yolu dayanışmadır" dedi.

Tüpraş, 16 Kasım 2011 Çarşamba günü tüm rafinerilerinde düzenlenen kıdem armağanları töreni ile 28'inci kuruluş yıldönümünü kutladı. Genel müdürlüğünün de bulunduğu İzmit Rafinerisi'ndeki tören, Koç Holding ve Tüpraş Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Semahat Arsel, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Tüpraş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç, Koç Holding Enerji Grubu Başkanı Erol Memioğlu, Genel Müdür Yavuz Erkut, Petrol İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın ve ülkemizin ilk rafinericilerinden Hasan Göker'in katılımlarıyla gerçekleşti.

Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç, kıdemin onurlandırıldığı, Tüpraş'ın 28'inci kuruluş yıldönümünü kutlamak üzere düzenlenen bu törende bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi:

"Koç Topluluğu olarak, uygulamaya koyduğumuz stratejilerin doğruluğu ile piyasalar için belirsizliklerin arttığı bir yıl olmasına rağmen 2011 yılını, siz çalışanlarımız ve Türkiye ekonomisinin yüksek potansiyelinden aldığımız güçle başarıyla kapatıyoruz. Aldığımız tedbir, yatırım ve güçlü bilançomuzla bu dönemden güçlenerek çıkmayı hedefliyoruz. Halen küresel ekonomik krizin etkileri artçı dalgalanmalarla boyut değiştirerek sürerken, ülkemizde afetlerin yaşandığı zor bir dönemden geçiyoruz. 2012 yılına ihtiyatlı bir çalışma disiplininin şart olduğu temkinli bir iyimserlikle bakmakla birlikte, öngörülerimiz bu yıl da çok sert rekabetle yüz yüze olacağımızı gösteriyor. Bu rekabet ile başa çıkmanın ve başarmanın tek yolu dayanışmadır. Hatırlarsınız Topluluğumuzun bu çalışma yılına ilişkin teması '1 Olmak, Birlik Olmak'tı' Ülke ve çalışanlar olarak buna ihtiyacımız var. Koç Topluluğu olarak her işimizde, ülke ekonomisindeki payımızın getirdiği sorumluluğu göz önünde tutarak hareket ediyoruz. Ülkemizin Cumhuriyet ve ekonomik kalkınma tarihiyle özdeş bir kurumu olarak, kurucumuzdan miras aldığımız ülke sevgisini, bu ülkeye olan güven ve bağlılığını kendimize bayrak yaparak birlikte üretiyor, en fazla katma değer oluşturmak için çaba gösteriyoruz."

FALİYET KARINI GEÇEN YILA ORANLA YÜZDE 83 ARTTIRDIK

"Koç Topluluğu'na katılışın 5'inci yılını geride bırakırken, ülkemizin en büyük sanayi kuruluşu olarak uygulanan başarılı operasyonel ve finansal iş planları sonucu ilk 9 ayda faaliyet karının geçen yıla göre yüzde 83 oranında arttırarak, başarıyla hedeflerin gerçeklşeştirildiğini gerçekleştirdik. Ülkemizin en büyük ailesi olarak önümüzdeki yıllarda da, küresel boyutta bir şirket olma yolunda sizlerin verdiği güvenle ilerlerken, ürünlerimiz, hizmetlerimiz, yönetim becerimiz ve standartlarımızla ülkemize değer katmaya devam edeceğiz." - Kocaeli/ İzmit

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tüpraş Yönetim Kurulu Başkanı Koç: Başarmanın Tek Yolu Dayanışmadır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement