Tütüncü Kurban Kesim Alanlarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Tütüncü Kurban Kesim Alanlarını Ziyaret Etti

Tütüncü Kurban Kesim Alanlarını Ziyaret Etti

Bayram namazını memleketi Korkuteli ilçesinde bulunan Çayırlı Camii’nde kılan daha sonra hemşehrileriyle bayramlaşan Başkan Hakan Tütüncü, ilçesindeki kurban kesim alanlarını da ziyaret ederek, Kepezlilerin bayramını kutladı.

03.09.2017 11:11

Bayram namazını memleketi Korkuteli ilçesinde bulunan Çayırlı Camii'nde kılan daha sonra hemşehrileriyle bayramlaşan Başkan Hakan Tütüncü, ilçesindeki kurban kesim alanlarını da ziyaret ederek, Kepezlilerin bayramını kutladı.

Başkan Hakan Tütüncü, Korkuteli'ndeki bayramlaşmanın ardından Kepez'e gelerek Zafer, Yeni Doğan ve Varsak Karşıyaka mahallelerindeki kapalı pazarlardaki kurban kesim alanlarını ziyaret etti.

Tütüncü, ziyaret sırasında çalışanların ve kurbanlarını kesen vatandaşların bayramını tebrik etti.

Kurban Bayramı'nın sevincini 8 yıldır aralıksız Kepezlilerle paylaştığını belirten Başkan Hakan Tütüncü, "Bayramlar, en çok birbirimize sevgimizi söylemek için var. Kurban kesim alanlarımızda tek tek hemşehrilerimizle bayramlaştık." dedi.

Çocuklara da çeşitli hediyeler veren Tütüncü, "Bayram en çok çocuklarla güzel. Onları hediyelerle sevindirmek büyük mutluluk. Onları hiç unutmuyoruz." ifadesini kullandı.Tütüncü, Kepez'de bayramın sorunsuz bir şekilde yaşanması için görev başında olan personeline de teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tütüncü Kurban Kesim Alanlarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement