Twitter, Televizyon Dizisi Oluyor - Son Dakika
Teknoloji

Twitter, Televizyon Dizisi Oluyor

Twitter, Televizyon Dizisi Oluyor

Facebook'un beyazperdede gösterdiği başarının ardından, yakında Twitter'ı da televizyonlarda görebiliriz.

19.12.2013 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahmut Saral - - 2010 yılında vizyona giren Sosyal Ağ (The Social Network) filminden çoğumuzun haberi vardır. 1 milyarı aşkın üyeyle dünyanın en popüler sosyal paylaşım platformu Facebook temel alan bu film, Boxofficemojo'nun verilerine göre yaklaşık 225 milyon dolar hasılat elde etmişti. Şimdi ise, sırada Twitter'ın bir uyarlaması olabilir.

Nick Bilton tarafından yazılan ve New York Times en çok satan kitaplardan olan Hatching Twitter, yakında televizyon ekranlarında dizi fim olarak karşımıza gelebilir. Paranın, gücün, arkadaşlığın ve ihanetin gerçek hikayesi olarak lanse edilen kitapta, Twitter fikrinin doğuşu ve ardından yaşanan süreçten bahsediliyor. Muhtemel televizyon dizisinde gidilecek yol da böyle olacak.

Hollywood stüdyolarından Lionsgate, kitabın uyarlama haklarını aldığını duyurdu. Yetkililer, bir televizyon dizisi için gereken birçok unsurun bu hikayede yer aldığını ve bu sebeple de çok şanslı olduklarını düşünüyor. Muhtemelen tıpkı The Accidental Billionaires kitabının The Social Network'e uyarlanması gibi Hatching Twitter'ın da bir televizyon dizisine uyarlanmasına tanıklık edeceğiz.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Twitter, Televizyon Dizisi Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement